Наталія Орейро

У кінці 90-х – на початку 2000-х, всі російські господині та їх прекрасні дочки дивилися з пильною увагою, що відбувався на екрані своїх телевізорів, адже телеканал РТР був серією «Вільд Ангел». В цей час я не так багато років, але я пам'ятаю, що я любив цю милу оперу, і особливо Наталя Орейро. Я пам'ятаю всіх дівчат, які збирають стікери і переклеїли їх по всій своїх блокнотах, хоча крім «Вільд Ангел» теж «Кармований», але про них ще один раз. Так Наталія Орейро навіть тоді здавалося мені неймовірно чарівною і красивою, і навіть зараз, багато років тому, я все ще захоплюю її.

Наталія Орейро

Наталя народилася 19 травня 1977 року в Уругвай в дуже звичайну сім'ю (мами була перукарня, а батько її займався комерцією), але незважаючи на це, вона міцно вирішила стати художником як дитина. Коли вона почала вивчати основи театральних навичок у віці 8 років і прагнула блискати на сцені, ніхто не в цілому вірив у її успіх, ви думаєте трохи Уругвайської дівчини нічого робити, але все вийшло по-різному. Уже у віці 17 років Наталя переїхала в Аргентину, де вона стала популярною в майбутньому, а також почала зірвати в серіалі. Вона не зацікавила полум'я і популярність, вона просто мріяла про втілення себе і усвідомлення її дитинства мрії:

«Не привертайте увагу. І тоді я завжди хотів би грати і співати, я був більш цікавим для створення цього, що це дія. Я не хочу робити речі, які я не хочу робити. Коли я на вулиці і хтось іноземець просить мене підписати автографа, я не зроблю дружнього обличчя. Я знаю, що така поведінка може призвести до антипатії. Але завдяки Богу, більшість людей знають, що я добре з любителями... і тільки підпишіть автографи, якщо вони розуміють мене.
Фото пагони:

Наталія Орейро

Наталія Орейро

Наталія Орейро

Наталія Орейро

Наталія Орейро

Наталія Орейро

Наталія Орейро р.

Наталія Орейро

Наталія Орейро р.

Наталія Орейро

Наталія Орейро

Свою популярність прийшла до неї після зйомок серії «Вільд Ангел» і запису декількох альбомів, адже ви знаєте, крім акторів, Наталя дуже добре співає. Ми не будемо жити, але це не шкідливо для мрії.

З серії "Wild Angel":

Наталія Орейро р.

Наталія Орейро

Наталія Орейро

Наталія Орейро

Наталія Орейро

Наталія Орейро

39347204

859130

У особистому житті талановитої акторки і співачки все дрібно. На початку 2002 року одружився 44-річний рок-музикант Рікардіо Моллієр, зробив татуювання на його пальці (Ріккардіо має однакову тату) і завоював вічне кохання. Пара довго чекала моменту, коли вони мають дитину, а в січні 2012 року їхня родина нарешті поповнить нову людину. Вагітна Наталя для того, як придбала суспільне життя, щоб присвятити їй сина і чоловіка. Особисте життя для Наталії, яка, за її словами, є вітчизняною особою, дуже важлива.

Фото папарази:

р.

Наталія Орейро

Наталія Орейро

Наталія Орейро Габаритний зображення

Наталія Орейро

Наталія Орейро

З чоловіком Рікардіо Молліє:

Наталія Орейро

Очікується диво:

Наталія Орейро

Наталія Орейро р.

Наталія Орейро

Наталія Орейо дотримується молочно-вегетаріанської дієти, любить футбол і є дизайнером разом з сестрам Адріана.

І нарешті кілька кліпів. Ностальгія. . . )