У кінці 90-х – на початку 2000-х, всі російські господині та їх прекрасні дочки дивилися з пильною увагою, що відбувався на екрані своїх телевізорів, адже телеканал РТР був серією «Вільд Ангел». В цей час я не так багато років, але я пам'ятаю, що я любив цю милу оперу, і особливо Наталя Орейро. Я пам'ятаю всіх дівчат, які збирають стікери і переклеїли їх по всій своїх блокнотах, хоча крім «Вільд Ангел» теж «Кармований», але про них ще один раз. Так Наталія Орейро навіть тоді здавалося мені неймовірно чарівною і красивою, і навіть зараз, багато років тому, я все ще захоплюю її.
Наталя народилася 19 травня 1977 року в Уругвай в дуже звичайну сім'ю (мами була перукарня, а батько її займався комерцією), але незважаючи на це, вона міцно вирішила стати художником як дитина. Коли вона почала вивчати основи театральних навичок у віці 8 років і прагнула блискати на сцені, ніхто не в цілому вірив у її успіх, ви думаєте трохи Уругвайської дівчини нічого робити, але все вийшло по-різному. Уже у віці 17 років Наталя переїхала в Аргентину, де вона стала популярною в майбутньому, а також почала зірвати в серіалі. Вона не зацікавила полум'я і популярність, вона просто мріяла про втілення себе і усвідомлення її дитинства мрії:
«Не привертайте увагу. І тоді я завжди хотів би грати і співати, я був більш цікавим для створення цього, що це дія. Я не хочу робити речі, які я не хочу робити. Коли я на вулиці і хтось іноземець просить мене підписати автографа, я не зроблю дружнього обличчя. Я знаю, що така поведінка може призвести до антипатії. Але завдяки Богу, більшість людей знають, що я добре з любителями... і тільки підпишіть автографи, якщо вони розуміють мене.
Фото пагони:
р.
р.
Свою популярність прийшла до неї після зйомок серії «Вільд Ангел» і запису декількох альбомів, адже ви знаєте, крім акторів, Наталя дуже добре співає. Ми не будемо жити, але це не шкідливо для мрії.
З серії "Wild Angel":
р.
39347204
859130
У особистому житті талановитої акторки і співачки все дрібно. На початку 2002 року одружився 44-річний рок-музикант Рікардіо Моллієр, зробив татуювання на його пальці (Ріккардіо має однакову тату) і завоював вічне кохання. Пара довго чекала моменту, коли вони мають дитину, а в січні 2012 року їхня родина нарешті поповнить нову людину. Вагітна Наталя для того, як придбала суспільне життя, щоб присвятити їй сина і чоловіка. Особисте життя для Наталії, яка, за її словами, є вітчизняною особою, дуже важлива.
Фото папарази:
р.
Габаритний зображення
З чоловіком Рікардіо Молліє:
Очікується диво:
р.
Наталія Орейо дотримується молочно-вегетаріанської дієти, любить футбол і є дизайнером разом з сестрам Адріана.
І нарешті кілька кліпів. Ностальгія. . . )