Тейлор Кінні.

Довгий час, кожен заданий, хто Леді Гага був знайомств, і відповідь на це питання нарешті з'явився. Вибір 25-річного позачергового Стефані Германота був 30-річному актору серії «Вамперські щоденники» Тейлору Княні. Після дотик Лука Карла, з яким Гага мріяла про шлюб і дітей, Тейлор виглядає більш ніж гідний претендент для своєї руки і серця. Варто визнати, що смак леді Гага для чоловіків став помітно кращим, оскільки такий сексуальний і привабливий чоловік був гріхом. Дружина Гага не втрачається і протягом декількох місяців вони бачили разом, хоча суглобові програші є рідкісними, але точними.

Ось він, нова улюблена людина в житті Гагуші:

238189

Стефані і Тейлор зустрілися з набором відео для пісні «Ви і я», яка була присвячена колишньому коханні співачки. Як ви можете побачити, що привітний романс зламався після секс-сцени між Гага і Кінні (при поділі, я не буду проти такої чоловічої статі самому!). Новий дружок Ґага в серіалі і ще не зробив великий фільм, але що відбувається, якщо вони підтверджують свою романтику? Я даю 100 з 100, що гра в Тейлора збирається підняти вгору. В цілому, я побажаю, що цей чоловічий терпіння і терпіння знову, тому що це, ймовірно, важко жити з такою «красою», але це не той факт, що Гага, як це за об'єктивами камери.

р.

доб. 2

"Ви і я."

У той же час Гага була зайнята серфінгом, і вона руйнувала, що вона зробила її з причини, але для того, щоб бути ще ближче до свого нового хлопця. Taylor любить серфінг.

Я люблю пару з них, я сподіваюся, що це буде довго.

Старий хлопець! Я шкода, buddy, але ви явно посередині.

Р