2137
"Старий гвардій" супермоделей дасть іншому старту голови
Після того, як ви скажете, і «старий охоронець» супермоделей подарує іншим керівникам старту поточним випускникам «Топ моделі в ...»! Тут я дуже зацікавився абсолютно різним вибором поетапних фотографій, де топ-моделей (понад 90-ті роки) дуже дружніми. Ось найсвіжіші композиції успішних моделей, які стали реальною легендою. Ви можете трохи ностальг...
Чарівна природність і повний набір улюблених супермоделей. Нескінченні 90-ті роки!!!
Хто краще, ніж моделі може перетворитися в елегантні чоловіки? Крісті, Наомі, Лінда.
Claudia, Cindy, Helen - всі як вибір - молодий і свіжий, як троянди.
Габаритний зображення
8809710р.
Karen Mulder, Naomi Campbell, Claudia Schiffer.
"Liverpool Чотири" висока мода.
Варіації на "Я люблю Старші жінки": Яніце Дікінсон, Патті Гансен (?) і Джеррі Холл.
Iman і Джеррі Холл. Конфронтація!
Найголовніше, що кожен супермодель виглядає дуже органічно в команді. Це, не “знизити” з нього, не виділяється занадто різким акцентом і не втрачається на тлі інших. У зв'язку з тим, що більшість моделей 80-х і 90-х відрізняються яскравою індивідуальністю і здатністю працювати з колегами в магазині, створюючи красиві композиції.
Kate Mosss і Carla Bruni.
Ясмін Гаурі і Карла Бруні. Ідеальна гармонія!
3610Р. 4200Р.
Ми збираємося!
Олена і Карла. Хто?
р.
Claudia Schiffer і Nadia Auermann є просто сифонія.
Стефані Сеімур, Карен Мулдер, Helena Christensen, Linda Evangelista, Cindy Crawford, Claudia Schiffer.
Close-up: Клаудія плюс Надія.
"Стара гварія" в рядах: Наомі, Лінда, Крісті, Кінди, Клава ...
3610Р. 4200Р.
Дівчата, ширший крок: Carla Bruni, Linda Evangelista і Naomi.
3610Р. 4200Р.
3610Р. 4200Р.
Monica Bellucci і Yasmin Gauri.
р.
Stephanie Seymour є одним з ваших улюблених моделей. У тій же компанії Cindia, Clava, Nadia.
Naomi і Linda мають цікаві стрижки. Іман особливо елегантний.
В рамках проекту «Сучасні технології в Україні» є одним із ключових переваг провідних дизайнерів світу. Тепер я не пам'ятаю сучасних аналогів таких девілі красивих тандемів. І я не скажу своїх імен на всіх. Досить назви: Claudia, Cindy, Naomi, Christie, Stephanie, Yasmin, Nadia, Karen, Linda, Helen, Eva. Якщо я пропущений. Просто подивимося на неї.
7304676
193603.
І для закуски: Іман і Гері Хол є ветеранами в рядах!
Чарівна природність і повний набір улюблених супермоделей. Нескінченні 90-ті роки!!!
Хто краще, ніж моделі може перетворитися в елегантні чоловіки? Крісті, Наомі, Лінда.
Claudia, Cindy, Helen - всі як вибір - молодий і свіжий, як троянди.
Габаритний зображення
8809710р.
Karen Mulder, Naomi Campbell, Claudia Schiffer.
"Liverpool Чотири" висока мода.
Варіації на "Я люблю Старші жінки": Яніце Дікінсон, Патті Гансен (?) і Джеррі Холл.
Iman і Джеррі Холл. Конфронтація!
Найголовніше, що кожен супермодель виглядає дуже органічно в команді. Це, не “знизити” з нього, не виділяється занадто різким акцентом і не втрачається на тлі інших. У зв'язку з тим, що більшість моделей 80-х і 90-х відрізняються яскравою індивідуальністю і здатністю працювати з колегами в магазині, створюючи красиві композиції.
Kate Mosss і Carla Bruni.
Ясмін Гаурі і Карла Бруні. Ідеальна гармонія!
3610Р. 4200Р.
Ми збираємося!
Олена і Карла. Хто?
р.
Claudia Schiffer і Nadia Auermann є просто сифонія.
Стефані Сеімур, Карен Мулдер, Helena Christensen, Linda Evangelista, Cindy Crawford, Claudia Schiffer.
Close-up: Клаудія плюс Надія.
"Стара гварія" в рядах: Наомі, Лінда, Крісті, Кінди, Клава ...
3610Р. 4200Р.
Дівчата, ширший крок: Carla Bruni, Linda Evangelista і Naomi.
3610Р. 4200Р.
3610Р. 4200Р.
Monica Bellucci і Yasmin Gauri.
р.
Stephanie Seymour є одним з ваших улюблених моделей. У тій же компанії Cindia, Clava, Nadia.
Naomi і Linda мають цікаві стрижки. Іман особливо елегантний.
В рамках проекту «Сучасні технології в Україні» є одним із ключових переваг провідних дизайнерів світу. Тепер я не пам'ятаю сучасних аналогів таких девілі красивих тандемів. І я не скажу своїх імен на всіх. Досить назви: Claudia, Cindy, Naomi, Christie, Stephanie, Yasmin, Nadia, Karen, Linda, Helen, Eva. Якщо я пропущений. Просто подивимося на неї.
7304676
193603.
І для закуски: Іман і Гері Хол є ветеранами в рядах!