Кріплення

Можливо, назва теми здивує когось, оскільки сайт не є кримінальним, але добре відомі особистості, які будуть обговорюватися нижче, вчинені злочином проти стилю - і я не перебільшую принаймні. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І головний доказ цього є недоліком будь-якого догляду за волоссям. Зачіски я неодноразово критикував у літописах папарази, якщо ви помітили.

Покажіть мені, що я отримав на дівчатах, ху? На щастя, такі думки іноді приходять до мене... Ольсен близнюки були одними з моїх дитинок ідолів (facepalm) і я мав плакат для Нью-Йоркських Моментів на стіні. Вони здаються так прохолодно, популярні, милий потім. Тому їх луки сьогодні люблять сновидіння, подряпини.

Це лише кілька зачіскавок Мері-Кате та Ашлі.

Довге волосся гарне, я не сперечався. Але якщо вони рідкісні, з нефарбованими коренями і повісити з кутикули - Я по руках в кошику, квасолею і іншими короткими стрижками.

Чорна пов'язка не відволікає уваги від заплутаного волосся, Мері-Кате, вірити мене.

Тут Мері-Кате має коротше волосся, але воно виглядає більш гідно, ніж її сестриські кулі.

Які стяжки, жахи. Чи зносимо пергідрол?

Сестри думають, що довге волосся гарне без будь-яких укладень, локонів і вирівнювання. Алас ...

В основному пакет виходить дуже багато і виглядає елегантно. Але якщо Мері-Кате не було занадто лази, щоб зробити його більш гладкою, вона не буде виглядати як lachudra.

4556216

Я не хотів нічого зробити на мій голова...

І ще кілька прикладів дуже регулярних зачіски Мері-Кате і Ашлі Олсен.

р.

р.

р.

Чистка або що, Сергій Зверєв? Хоча... він вже співає більше, ніж він ріже, тому близнюки звучать.