Студенти SCAD

SCAD - коледж мистецтв і дизайну в невеликому місті Саванна, Грузія. За 33 роки роботи багато талановитих дизайнерів вийшли з своїх стін - Том Форд, Джон Галяно, Вера Ван. Але паводка свіжої крові заливається в – 9 вересня студенти СКАД показали світ спільну колекцію в рамках New York Fashion Week. Серед багатьох претендентів, журнал ELLE обрано кращих, які були відзначені екраном.

р.

22 дизайнери показали абсолютно різну моду - але обов'язково новий, інтригуюча, ковтати стандарти, розбиття стереотипів і пропорцій. Говорячи пропорції - інтригуючі сукні з величезними рукавами прив'язані - дизайнер Марія Паттон. Вони викликають асоціації або з медузи Горгон, або з жіночою леді бос...

А також нео-сноубордні костюми Мерида Міллер. Мерида, до речі, використовується кислотні квіти - лимон, фуксія, крово-карлет.

Тут є наряди Хлое Пост - вона каже, що вона надихнула її віру в "нову культуру" після читання книги про Майанські пропсії. Chloe передав в одязі свої очікування нового, поліпшеного світу - базових чорно-білих, геометрично-профетичних трав'яних сюжетів.

Lindsay Hopkins, який, до речі, отримав нагороду від спонсора модного тижня Maybelline New York, представлений на громадські екзотичні сукні – щось з Єгипту, щось з півень.

У загальному випадку, якщо ми говоримо про оцінку колекції та нагородження переможців, то крім премії від Mabellyn, приз в розмірі $ 25,000 пішов до дизайнера Faith Thornburg.

Віра в центрі, зліва від її Lindsay Hopkins, право - ELLE США редактор-in-chief Robbie Myers

Тексти пісень, а це означає: Віра підкорила всіх з її чудовими нареченими сукні на підлогу - і взяв головний приз

Приз консолідації десять тис. дол. перейшов на Джеш Мереживо. Йош був проголосований на американському сайті ELLE за найбільшою кількістю голосів. Він дуже схожий. Як дитина, Йош мріяв стати мозковим хірургом - хірургом, і тепер він не розуміє літати до місяця. За його словами, його колекція є "дуже маленьким кольором, все чорно-білим, сорочка з кишенями, натискається під горлом на всі кнопки, основні чорні штани, взуття - перетворення або Оксфорди".

Я проголосив за Йошу, я думаю, що його бачення є затребуваним. Відсутні тільки Антарктиди і простір.