Карла Бруні

З Я зацікавлений в політиці, крім моди і побачити своє життя в одному або іншому підключеному з ним, я вирішив виділити мій перший запис в цьому блозі.

Звичайно, не можна назвати її політиком. Але яка інша модель тісно пов'язана з цими днями?

Можливо, Карла є найближчим. Ми знаємо, як перші жінки держави можуть впливати на своїх дружин.

Але оскільки у мене є модний блог, я думаю, що політика повинна бути вилучена. Повернемося до моделювання Карли.

Її перший успіх був з її 1988 Guess кампанії.
Потім вона поступово стала обличчям різних модних будинків.

Це обличчя шале.

Карла Бруні для Givenchy:

Хто знає свою любов для діора:

І я дуже люблю цю картину для Dior:

Ще один Чанель знайшов. З’являється модель косметичної лінії бренду.

Карла почала з'являтися на кришках модних журналів.
Цей чохол ближче до наших днів.
851233

Я був в модних шоу, наприклад, для Camel. Я дивився, я думав у порівнянні з іншими - не найдорожчий і популярний бренд, але все ще:

Ось абсолютно несподіваний зовнішній вигляд з Chanel ... весело.

Lacroix) досить ударний.
598751р.

Що може бути більш шоковим і більш складним, ніж це?
р.

Віденський Вествуд, як ви можете вгадати.

В цілому, в одній точці вона була заявлена однією з найвищих платних моделей.
Її творча діяльність не закінчувала там – майбутній перший леді записав її компакт-диски.

Я хочу показати вам пару більше фотографії її як модель. Моделі, я маю на увазі. Карла Бруні мала честь роботи з неординарним Анна Леібовець.

Andrea Blanche:
р.

Бруні відобразив свою гарну фігуру:

Як бачите, модель не сором'язлива, щоб з'явитися перед громадськістю і голим.
Ось картина для журналу "Максім" в 92

Ну, як ви знаєте, прес спробував в поточному періоді життя Карли все ще зробити його чорним PR.
р.

В цілому, тепер ви можете тільки привітати Президента Франції на таку красиву дружину, а за дочку Юлію, якщо я не помилився, радіє: напевно вона буде спадковувати гарний зовнішній вигляд її матері.