1865
цуценя обличчя
Тепер в моделювальному бізнесі на користь дівчат з гніздом в появі - подрібнювачі, прикручування очей, «риби» губи більше не викликають комплексів, але стають прихильником моделі. Але модель світу потребує не тільки нестандартних дівчат, але і класичних красунь, інакше нестандартні швидко стануть стандартними (іноді я віддаю фрази). У модному світі існує поняття «клуб моделей з цуценями обличчя» (Я прочитав про це в англійській Вікіпедії). Поєднує моделі з схожими рисами обличчя: у них є круглі щіки, великі сині або сірі очі, злегка відкрита рот з сливовими губами - типові ляльки. Клуб включає в себе Джессіка Стам, Джемма Ward, Саша Пивоварова, Влад Рослякова, Лілі Коль, Каролин Трентіні, Ліза Кант, Нагрівач Marx і Devon Aoki (хоча вона не синього кольору і пухнастий, але все ще виглядає як азіатська Барбі). Я підібрав масштабні фото цих красунь, тому ви можете переконатися, що «ляльковий клуб» живе до свого імені. Особливості обличчя дівчат так схожі, що Caroline Trentini може легко замінити Jessica Stam на фотосесії, Heather Marx може легко плутати з Владою Розлякова, а також Lisa Kant. Або ж, можливо, мої очі так "повно"?
Jessica Stam
Влада Розляков
Девон Аокі (повно, вона не плутана з відпочинком, але, як згадувалося, вона в ляльковому клубі)
Джемма Ward
Caroline Трентіні
, Україна
Ліза Кант.
Лілія Кот
Саша Пивоварова
Теплиця Маркс
р.
Ви думаєте, що вони схожі один одному, або вони мої "глути"?
Jessica Stam
Влада Розляков
Девон Аокі (повно, вона не плутана з відпочинком, але, як згадувалося, вона в ляльковому клубі)
Джемма Ward
Caroline Трентіні
, Україна
Ліза Кант.
Лілія Кот
Саша Пивоварова
Теплиця Маркс
р.
Ви думаєте, що вони схожі один одному, або вони мої "глути"?