Конфесія Shopaholic

Для початківців шкода за загартоване «конфесія», але це найбільш підходяща форма моєї реморти. І з того, як клергіман з такою проблемою, здається, обробляється соромно, я вирішив запалити свою душу, спокусивши перед користувачами великої мережі. Після того, як «Вокса популя є вокса деі», як це було.

Чому я п'ятаю, ви запитаєте?
Для багато. Для застосування неоплачених кредитних карток, для захоплення волосся від дівчини, яка стояла перед мною в лінії (але ця пара лаку італійського туфлі була так сліпим!). Також для того, щоб покинути нерви друзів, і більшість всіх для того, що половина мого гардеробу і залишилися (у кращому) зношені один раз.

Я не помітив, як в дуже короткий час я втратив смоли контролю над моїм розумом і приєднався до особливо комплексного «проходу цехоликів». Однак процес еволюції моєї залежності (або деградації мого розуму) був дещо корисним, оскільки я прийшов, щоб зрозуміти речі, які ви не думаєте про те, коли ви живете легко. Це моя правда. Прості вироки для когось, але не для нас - цехоліки в повному гойдалці.

Правда #1: Головне і практично незліченне темпування Shopaholic полягає в тому, що ви продовжуєте переконувати здоров'я ваших покупок, незважаючи на недорогий зростаючий банківський борг.

Вони кажуть, що цехолізм є захворюванням синглів. Це правда, принаймні для мене. Як багато разів має мій раціональний саморобний спробував збивати, ще раз гортекс? Хто? Про нас Я продовжую відчувати себе впевнено, що це без цього набору, що мій образ сексуальної ліоти не буде ідеальною. Хоча, після декількох днів я (щось знову) зрозумів, що навіть якщо завтра ви зустрічаєте його, гарячою і пристрасною мачо, навряд чи він зацікавить вартість і відчуження мого нижнього білизни. А потім... Не залежно від цінного тегу.

Правда #2: Візьміть харизму, одяг просто обгортка!

Ще одна спокуса цехолічної є більш широким гаманцем і миром на ногах! Кожен з нас пристрасний про те, що має владу в нашому колі, і я не виняток. Пиріг комплексів, які захопили егоїду з дитинства і підліткового віку, так як це було, зламався, коли я стала цехолічною. Так, для мене, можливість відчути себе «ми» в будь-якому київському бутікі, де вони приємно подаються і обробляються солодкими (коммісії потрібні), або поїхати на торгову екскурсію і купити ексклюзивний гаманець (який мій подруга буде бачити пізніше на Бессарабці двічі як дешево) є необхідність, спосіб позбутися від комплексу «сірої мишки». Але ці почуття вільної особистості дуже флотовані, а також мають великий побічний ефект матеріальної природи.

Правда #3: Розірвання комплексів також коштує гроші, але ми тільки оплачуємо оренду, не купуємо свободу від них.

р.

Я думаю, що це час, щоб піти в психолог. Все, що я повинен зробити це купити сірий траншей, який я хотів дня до вчора, і це. Я пообіцяю!