"70-ті моделі: Марго Hemingway

У місті Портланд, Орегон, але її дитинство був проведений в Кетчумі, Ідаго, на її дідусь. батьками Маргова назвали її після того, як Château Margaux вино вони відверті в момент її зачаття. Дівчина змінила своє ім'я в Margaux. Дівчинка довго не була знайома з роботами її відомого діда, так як в дитинстві вона страждала від дислексії (переважна здатність читати і писати). Але Маргот знайомився з спиртом на початку.

У віці 16 років вона переїхала до Нью-Йорка, де працювала в найбільш нездатних способами. Кар'єра модель розвивалася успішно, завдяки ефектному вигляду і високій висоті (180 сантиметрів).
Margot Вона сказала:
Чому мені потрібен ID, коли у мене є мої брови? "70-ті моделі: Марго Hemingway

Маргот був першим, щоб зареєструвати контракт на мільйон. Просування дитячих парфумів Ось як вона розповіла про запах:
Я захопив запах, але мій обличчя став однією з найбільш впізнаваних в Америці. "70-ті моделі: Марго Hemingway

На чохлах Vogue, Elle, Cosmopolitan, Harper's Bazaar, а також був названий одним з «нових красунь» 16 червня 1975 року. 1 вересня 1975 р. Вogue назвав Марго «новий Нью-Йоркський супермодель». й

"70-ті моделі: Марго Hemingway Р

Як стати успішним супермоделлю, Маргот почав вичерпувати себе різними дієтами і тренуваннями. Це не може, але впливає на здоров'я. Дівчина страждала від bulemia, анорексії, а також приймала наркотики.
Отримавши популярність на катавлі, Марго вирішив спробувати себе в кіно. Продюсер Dino de Laurentiis дав свою роль у фільмі Гумада. Але її фільм дебютував не вдалося, критики оцінили виступ Маргота як «террючий». Маргот зіграв в інших фільмах: «Кіллер Риба», «They Call Me Bruce?», «Inner Sanctum», «Dangerous Cargo», «Deadly Rivals», але ці стрічки не дуже популярні з аудиторією, і критики були настільки негативними, що іноді він прийшов до образів. Все це негативно позначається на психічному стані Гемінгу. Вона почала мати депресію.
"70-ті моделі: Марго Hemingway р.

"70-ті моделі: Марго Hemingway р.

Маргот почав лікування алкоголізму, але ліки довели без допомоги в її випадку. Після лікування сильними психотропними препаратами вона була виділена з клініки. Вона навіть взяла участь у програмі про людей, які повернулися до нормального життя. Там Маргот дав мовлення, але раптом зламав і кричав. Вона сказала:
Тексти пісень, а це означає: Я пішов назад. І якщо я не можу, я завжди маю на собі суїцид у кишенях. Іноді я думаю, що це не найгірше. 1 липня 1996 р. Маргот Хемінгуей був знайдений мертвий в однокімнатній квартирі в Санта Моніка. У сім'ї Hemingway був п'ятий.

9746645

"70-ті моделі: Марго Hemingway доб.2