"70-ті моделі: Марго Hemingway

У місті Портланд, Орегон, але її дитинство був проведений в Кетчумі, Ідаго, на її дідусь. батьками Маргова назвали її після того, як Château Margaux вино вони відверті в момент її зачаття. Дівчина змінила своє ім'я в Margaux. Дівчинка довго не була знайома з роботами її відомого діда, так як в дитинстві вона страждала від дислексії (переважна здатність читати і писати). Але Маргот знайомився з спиртом на початку.

У віці 16 років вона переїхала до Нью-Йорка, де працювала в найбільш нездатних способами. Кар'єра модель розвивалася успішно, завдяки ефектному вигляду і високій висоті (180 сантиметрів).
Margot Вона сказала:
Чому мені потрібен ID, коли у мене є мої брови?

Маргот був першим, щоб зареєструвати контракт на мільйон. Просування дитячих парфумів Ось як вона розповіла про запах:
Я захопив запах, але мій обличчя став однією з найбільш впізнаваних в Америці.

На чохлах Vogue, Elle, Cosmopolitan, Harper's Bazaar, а також був названий одним з «нових красунь» 16 червня 1975 року. 1 вересня 1975 р. Вogue назвав Марго «новий Нью-Йоркський супермодель». й

Р

Як стати успішним супермоделлю, Маргот почав вичерпувати себе різними дієтами і тренуваннями. Це не може, але впливає на здоров'я. Дівчина страждала від bulemia, анорексії, а також приймала наркотики.
Отримавши популярність на катавлі, Марго вирішив спробувати себе в кіно. Продюсер Dino de Laurentiis дав свою роль у фільмі Гумада. Але її фільм дебютував не вдалося, критики оцінили виступ Маргота як «террючий». Маргот зіграв в інших фільмах: «Кіллер Риба», «They Call Me Bruce?», «Inner Sanctum», «Dangerous Cargo», «Deadly Rivals», але ці стрічки не дуже популярні з аудиторією, і критики були настільки негативними, що іноді він прийшов до образів. Все це негативно позначається на психічному стані Гемінгу. Вона почала мати депресію.
р.

р.

Маргот почав лікування алкоголізму, але ліки довели без допомоги в її випадку. Після лікування сильними психотропними препаратами вона була виділена з клініки. Вона навіть взяла участь у програмі про людей, які повернулися до нормального життя. Там Маргот дав мовлення, але раптом зламав і кричав. Вона сказала:
Тексти пісень, а це означає: Я пішов назад. І якщо я не можу, я завжди маю на собі суїцид у кишенях. Іноді я думаю, що це не найгірше. 1 липня 1996 р. Маргот Хемінгуей був знайдений мертвий в однокімнатній квартирі в Санта Моніка. У сім'ї Hemingway був п'ятий.

9746645

доб.2