Моделі 50-х

Довима назвала останній аристократ серед моделей. Вона мала складну і складну долю. Дороти Вірджинія Маргарет Джуба народився в 1927 році в королева. У віці 10, дорогі розвивалися ревматизмом і провели наступні вісім років в ліжку. Дівчина придумала собі псевдонім Довіма, підписуючи її дитячі малюнки, роблячи ім'я з перших шлібованих її імені.

Моделі 50-х р.

У віці 18 років Дороги остаточно справляється з серйозним захворюванням і отримав роботу в якості льодяника з продажу в магазині на проспекті П'ятого. У 1948 році одружився співробітник банку Джек Золото.

У світі моди вона отримала досить випадково, один раз Довіма став ліфтом, чекаючи друга. Чоловік підійшов і сказав: «Ком з мене». Половина години пізніше, дівчина мала нову укладку, а також $17.5 для фотосесії для Гламурського журналу. Наступний день Довіма стала моделлю для Ford і почала працювати з Ірвінг Пенн. Її успіх був блискавичною, крім того, вона стала найвищою платною моделлю, вона була оплачена від $ 30 за годину.
Моделі 50-х

Я ніколи не подумав себе гарною жінкою. Як дитина, я був боним, лякаю істоту з потворними передніми зубами – Я зламав їх, граючи в притулку матері.

Довіма працював важко. Вона може створити будь-яке зображення, а потім змінити його за хвилину. Вона стала фаворитом Річарда Аведона.

Вона була надспокійною моделлю віку вишуканості – напевно не дівчина з наступного будинку. до Джеррі Форд
Моделі 50-х

Моделі 50-х

У серпні 1950 р. Довіма перейшов на роботу в Парижі на Базар Харпера. І один день Довіма пішов до Єгипту до фільму з Аведоном. Йди, Зробили валізу, повною з коміксів, розказавши всі книги. Але якщо вона подобалася Африка, модель відповів, що вона не була там. Після навчання, що Єгипет був в Африці, Вона сказала, що вона повинна запитати про подвійну ціну за її роботу.

Моделі 50-х

У 1953 році Довіма почала працювати в новому моделювальному агентстві Плаза П'яти. А в 1955 році вона і Аведон приймала одну з найвідоміших і красивих фотографів Довіма і Елефантів.
Моделі 50-х

Моделі 50-х

Модель була дуже цінна і вона підняла її курс до $60 на годину. Крім того, у 1957 році Довіма спробувала себе в кіно, мріяючи в музичному фільмі Stanley Donen “Funny Face”, де вона відіграла роль моделі імені Маріону. Також вона взяла участь у різних телевізійних програмах і відіграла у Broadway виробництва «Седман і Син».
Моделі 50-х

Її перший шлюб знизився. Довіма одружився з імміграцією та природокористуванням Алана Муррея. Однак шлюб не був щасливим - чоловік жив за рахунок Довіма і одночасно збити дружину. Сім'я проживала на великому масштабі: в дев'ятикімнатній квартирі на Сьомому проспекті нічого не було відмовлено. У 1958 році Довіма подарувала дочку Аллісон.
Моделі 50-х

І в 1959 році Довіма, під час позування на кришку Базара Харпера, раптом розповів Аведон, що це було її остання пагонка. Модель бажала залишити на висоті полум'я.
Моделі 50-х

Тим не менш, Довіма зробив непристойну сутність підвищення швидкості її роботи до 75 доларів США на замовлення чоловіка. В результаті її замовлення припинили. Агенства «Плаза П'ять», але його творець – екс-модель агентства «Форд» Наталія Payne - купила частку Довима. В результаті загубили професійні зв'язки і друзі.
1 999 р.

Моделі 50-х

Другий шлюб Довима зламав у 1960 році, після чого вона залишилася з дочкою в Лос-Анджелес, щоб почати свою акторську кар'єру. Проте екс-людія оголосила про скорочення дитини, а дочка була взята з Довіма назавжди.
Моделі 50-х

Моделі 50-х р.

Після 8 років Довіма повертається в Нью-Йорк і підписує контракт з новоствореним агентством Wilhelmina Моделі, згідно з яким вона повинна інтерв'ю вхідних моделей і допомогти в семінарах з мистецтва створення модних зачіски і макіяжу. Вона також спробувала відкрити власну агенцію, Talent Management International, але вона не була успішним, але це був останній крок у своїй щоденній кар'єрі.
Моделі 50-х

Моделі 50-х

Моделі 50-х

Моделі 50-х

Моделі 50-х

У віці від 56 років Довіма знову занурився, в цей раз бармен Weston Hollingworth, з яким вона була шалено щаслива. Але він помер після 3 років, і ніколи не вдалося відновити з цієї трагедії. Сонце Чи був діагностований рак грудей і хірургічний. Довіма загинув 3 травня 1990 року у віці 63.
Моделі 50-х Р

Моделі 50-х

Моделі 50-х

Моделі 50-х

Моделі 50-х

Моделі 50-х Габаритний зображення

Моделі 50-х

Моделі 50-х

Моделі 50-х р.