Макіяж Кендіс Свейнпол

Напередодні щорічного шоу "Victoria's Secret", яке проходить 9 листопада цього року, я вирішила торкнутися одного з провідних "ангелів" цього бренду - південноафриканки Кендіс Свейнпол. За останні кілька місяців ми не раз помічали Кендіс на світських заходах, і вона завжди радувала нас своїм зовнішнім виглядом, що, звичайно ж, є показником «класу» для моделі. Кендіс 23 роки, вона почала свою кар'єру в 15 років і за ці 8 років змогла домогтися престижного титулу «ангела» Victoria's Secret в модельному світі. Торговий бренд Victoria Secret не просто так вибрав цю блондинку, адже у неї ідеальне тіло і дуже і дуже симпатичне обличчя, що ми сьогодні оцінимо, звичайно ж, разом з макіяжем.

Макіяж Кендіс Свейнпол

1. Фірмовий жест «ангелів» - повітряний поцілунок, у Кендіс виходить просто чудово. Кілька років тренувань і ваш поцілунок буде таким же солодким) Свейнпол просто чарівна дівчина. Блакитні очі, пухкі губи, світле волосся – мрія 80% чоловіків, якщо не всіх. А макіяж чудово акцентує увагу на всіх своїх зовнішніх достоїнствах. Очі підкреслені ефектними стрілками, губи світло-рожеві, а щоки - легкий рум'янець. Останнім часом вона робить дуже гарний макіяж. Кендіс зацвіла.

Макіяж Кендіс Свейнпол

2. І знову, улюблениця візажистів Кендіс - стрільці, зробили свою справу. У свій день народження Кендіс виглядала чудово! Молода і повна життя красуня тиждень тому відсвяткувала свою дикість. У макіяжі переважають рожеві відтінки, які роблять Кендіс не фатальною красунею, а ніжною набоковською Лолітою. Я обожнюю цей макіяж, але чому на губах немає блиску або помади? Питання в тому, що називається заповнювати. А чому вони нічого не роблять з бровами? Вони майже заросли мохом...

3. Саме такий макіяж іноді наносять моделям. Що ж, навіть у такому диявольському образі Кендіс добра. Очі нереальної краси!

Макіяж Кендіс Свейнпол

4. Не знаю, як ви, а на цьому фото я уявив собі Андрія Пеїча, хоча він далеко не Кендіс Свейнпол... Макіяж зробив з милої чарівної дівчата строгу леді, але правда в тому, що вона не додала від цього ніякого віку. Мені подобаються золотисті тони в макіяжі та одязі, але я не знаю, як змусити тих, хто відповідає за брови моделі, вищипувати їх. Хоча б красивішу форму для пристойності дали...

Макіяж Кендіс Свейнпол

5. розм.

Макіяж Кендіс Свейнпол

6. Кендіс часто плутають з Розі Хантінгтон-Уайтлі. Може, вони зведені сестри, га? На цій картині Кендіс дійсно схожа на Розі, або навпаки, Розі схожа на Кендіс. У будь-якому випадку Кендіс виглядає симпатичніше, але Розі більш приваблива. Макіяж на фото виглядає на Кендіс приголомшливо! І навіть не буду чіплятися до тіней, які були розмазані аж до брів, мені все подобається. Цукерці дуже підходить яскраво-червона помада.

Макіяж Кендіс Свейнпол

7. Ще одна варіація макіяжу для подіуму. Що ж, іноді вони будуть робити таку нісенітницю на обличчях моделей, що на це не можна дивитися без сміху.

Макіяж Кендіс Свейнпол

8. Є фільм «Я – легенда», саме час зняти фільм «Я – метелик» з Кендіс у головній ролі. Страшний. Тіні дійсно такого ж кольору, як і тіло молі. Днями я привіз сюди кілька, тепер я їх просто ненавиджу! Одним з плюсів є те, що губи Кендіс дуже красиві, без будь-якої гіалуронової кислоти.

Макіяж Кендіс Свейнпол

9. Ретро-діва! Завжди, повірте, у мене завжди асоціюється Кендіс з милою милою дівчиною, а тут вона просто прекрасна жінка. В цьому і полягає сила макіяжу! Красиві чуттєві червоні губи + погляд з перетягуванням, обрамлений стрілками = добре.

Макіяж Кендіс Свейнпол

10. А ось і веселі друзі. Ну хто ж крутіше?

Макіяж Кендіс Свейнпол

11. Всім до Спартакіади! Фігура Кендіс просто надзвичайно красива, я б хотіла мати таку ж... А ось про макіяж. Всюдисущі стрілки, безумовно, красиві, але чому про губи завжди забувають??? Подаруй Кендіс блиск в її руки, будь людиною!

Макіяж Кендіс Свейнпол

12. Золота, ти моя золота. © Легкий макіяж - відмінний літній варіант (я вимагаю літа!)))

Макіяж Кендіс Свейнпол

13. «Ой, які в неї очі!», Я захоплююся, і думаю, що в біса все інше? Якщо хочете, можете взяти на замітку цей смокі айз, він дуже красивий.

Макіяж Кендіс Свейнпол

14. Мені набридло милуватися Кендіс, але на цьому фото макіяж просто найкращий. Кращі з кращих. Спробую якось зробити точно таку ж, потрібно тільки купити рідку підводку, а то все зроблю олівцем, так олівцем. Адже зручніше робити стрілки за допомогою підводки, чи не так? Макіяж ідеальний, а яка укладка... Якби Кендіс так ходила вулицями Росії, всі чоловіки зламали б собі шиї.

15. Фігура з музею мадам Тюссо? Але ні, це справжня жива Кендіс. Макіяж дуже схожий на попередній, знову елегантні стрілки про все подбають. Золотисті тіні для повік, до речі, чудово з ними гармонують. Мені не подобається зачіска, але Свейнпол підходить до всього, ось така вона людина.

16. Чомусь я навіть не можу повірити, що модель родом з Африки, але це правда. Вродлива дівчина.

17. Чого тільки не побачиш на модних подіумах. Слава Богу, ця південноафриканка не терпить такого макіяжу в своєму житті...

Макіяж Кендіс Свейнпол

18. І знову натуральний. Здається, що вона тут молодша, ніж зараз. Риси обличчя правильні, хоча для моделей це зараз скоріше мінус, ніж плюс.

Макіяж Кендіс Свейнпол

19. Я завжди хотіла стати блондинкою, щоб нанести помаду таку яскраву і виглядати на 100 відсотків, але я не блондинка, а шкода. Мені здається, що червона помада не так красиво виглядає на брюнетках, як на білявих дівчатах.

Макіяж Кендіс Свейнпол

20. До речі, Кендіс - натуральна шатенка.

Макіяж Кендіс Свейнпол