Напередодні щорічного шоу "Victoria's Secret", яке проходить 9 листопада цього року, я вирішила торкнутися одного з провідних "ангелів" цього бренду - південноафриканки Кендіс Свейнпол. За останні кілька місяців ми не раз помічали Кендіс на світських заходах, і вона завжди радувала нас своїм зовнішнім виглядом, що, звичайно ж, є показником «класу» для моделі. Кендіс 23 роки, вона почала свою кар'єру в 15 років і за ці 8 років змогла домогтися престижного титулу «ангела» Victoria's Secret в модельному світі. Торговий бренд Victoria Secret не просто так вибрав цю блондинку, адже у неї ідеальне тіло і дуже і дуже симпатичне обличчя, що ми сьогодні оцінимо, звичайно ж, разом з макіяжем.
1. Фірмовий жест «ангелів» - повітряний поцілунок, у Кендіс виходить просто чудово. Кілька років тренувань і ваш поцілунок буде таким же солодким) Свейнпол просто чарівна дівчина. Блакитні очі, пухкі губи, світле волосся – мрія 80% чоловіків, якщо не всіх. А макіяж чудово акцентує увагу на всіх своїх зовнішніх достоїнствах. Очі підкреслені ефектними стрілками, губи світло-рожеві, а щоки - легкий рум'янець. Останнім часом вона робить дуже гарний макіяж. Кендіс зацвіла.
2. І знову, улюблениця візажистів Кендіс - стрільці, зробили свою справу. У свій день народження Кендіс виглядала чудово! Молода і повна життя красуня тиждень тому відсвяткувала свою дикість. У макіяжі переважають рожеві відтінки, які роблять Кендіс не фатальною красунею, а ніжною набоковською Лолітою. Я обожнюю цей макіяж, але чому на губах немає блиску або помади? Питання в тому, що називається заповнювати. А чому вони нічого не роблять з бровами? Вони майже заросли мохом...
3. Саме такий макіяж іноді наносять моделям. Що ж, навіть у такому диявольському образі Кендіс добра. Очі нереальної краси!
4. Не знаю, як ви, а на цьому фото я уявив собі Андрія Пеїча, хоча він далеко не Кендіс Свейнпол... Макіяж зробив з милої чарівної дівчата строгу леді, але правда в тому, що вона не додала від цього ніякого віку. Мені подобаються золотисті тони в макіяжі та одязі, але я не знаю, як змусити тих, хто відповідає за брови моделі, вищипувати їх. Хоча б красивішу форму для пристойності дали...
5. розм.
6. Кендіс часто плутають з Розі Хантінгтон-Уайтлі. Може, вони зведені сестри, га? На цій картині Кендіс дійсно схожа на Розі, або навпаки, Розі схожа на Кендіс. У будь-якому випадку Кендіс виглядає симпатичніше, але Розі більш приваблива. Макіяж на фото виглядає на Кендіс приголомшливо! І навіть не буду чіплятися до тіней, які були розмазані аж до брів, мені все подобається. Цукерці дуже підходить яскраво-червона помада.
7. Ще одна варіація макіяжу для подіуму. Що ж, іноді вони будуть робити таку нісенітницю на обличчях моделей, що на це не можна дивитися без сміху.
8. Є фільм «Я – легенда», саме час зняти фільм «Я – метелик» з Кендіс у головній ролі. Страшний. Тіні дійсно такого ж кольору, як і тіло молі. Днями я привіз сюди кілька, тепер я їх просто ненавиджу! Одним з плюсів є те, що губи Кендіс дуже красиві, без будь-якої гіалуронової кислоти.
9. Ретро-діва! Завжди, повірте, у мене завжди асоціюється Кендіс з милою милою дівчиною, а тут вона просто прекрасна жінка. В цьому і полягає сила макіяжу! Красиві чуттєві червоні губи + погляд з перетягуванням, обрамлений стрілками = добре.
10. А ось і веселі друзі. Ну хто ж крутіше?
11. Всім до Спартакіади! Фігура Кендіс просто надзвичайно красива, я б хотіла мати таку ж... А ось про макіяж. Всюдисущі стрілки, безумовно, красиві, але чому про губи завжди забувають??? Подаруй Кендіс блиск в її руки, будь людиною!
12. Золота, ти моя золота. © Легкий макіяж - відмінний літній варіант (я вимагаю літа!)))
13. «Ой, які в неї очі!», Я захоплююся, і думаю, що в біса все інше? Якщо хочете, можете взяти на замітку цей смокі айз, він дуже красивий.
14. Мені набридло милуватися Кендіс, але на цьому фото макіяж просто найкращий. Кращі з кращих. Спробую якось зробити точно таку ж, потрібно тільки купити рідку підводку, а то все зроблю олівцем, так олівцем. Адже зручніше робити стрілки за допомогою підводки, чи не так? Макіяж ідеальний, а яка укладка... Якби Кендіс так ходила вулицями Росії, всі чоловіки зламали б собі шиї.
15. Фігура з музею мадам Тюссо? Але ні, це справжня жива Кендіс. Макіяж дуже схожий на попередній, знову елегантні стрілки про все подбають. Золотисті тіні для повік, до речі, чудово з ними гармонують. Мені не подобається зачіска, але Свейнпол підходить до всього, ось така вона людина.
16. Чомусь я навіть не можу повірити, що модель родом з Африки, але це правда. Вродлива дівчина.
17. Чого тільки не побачиш на модних подіумах. Слава Богу, ця південноафриканка не терпить такого макіяжу в своєму житті...
18. І знову натуральний. Здається, що вона тут молодша, ніж зараз. Риси обличчя правильні, хоча для моделей це зараз скоріше мінус, ніж плюс.
19. Я завжди хотіла стати блондинкою, щоб нанести помаду таку яскраву і виглядати на 100 відсотків, але я не блондинка, а шкода. Мені здається, що червона помада не так красиво виглядає на брюнетках, як на білявих дівчатах.
20. До речі, Кендіс - натуральна шатенка.