Мадаліна ген

Отже, жовтий прес по всьому світу з апетитом, що засвідчує новий роман Handsome Leo, бездоганний доказ якого є ці фотографії. Дуже швидко знаходилися і назва таємничої краси, яка зняла нижню білизну на балконі готельного номера Leo – Madalina Diana Gene, знаменита модель румунського походження. Більш точно, її тіло краще відомо, ніж її ім'я, оскільки це Madalina, яка летить на багатьох настільних шпалерах, доступних для безкоштовного завантаження в Інтернеті. Ось чому я назвав її «паперовою моделлю» – не на всіх, якщо все, це, навпаки, комплімент, щоб хтось не покладе на шпалери)

Мадаліна ген

Мадаліна ген

Мадаліна ген

Що ми знаємо про цю гарячу красу? Коли я скажу його, я був трохи шокований, як виявилося, що Мадаліна був тільки рік старше мене - вона була 24 !!! (в фото з Левом вона виглядає не менше тридцять). Перші кроки у моделювальному бізнесі розпочалися у віці 15 років у рідній Румунії. після кількох років вона запросила в Італію, де вона протягом декількох років трамплінувала кіптяву і порушила в нижню рекламу. У 2007 році Мадаліна зірвала в музичному відео-відео Eros Ramazzotti "Іль темпо тра ді ні" (так що її обличчя здавалося так знайомим !!!).

Мадаліна ген

Мадаліна ген р.

Мадаліна ген

Мадаліна ген

Мадаліна ген 24

Мадаліна ген

Мадаліна ген

Мадаліна ген р.

У 2010 році Guinet був обличчям рекламної кампанії італійської торгової марки весільних нарядів Lady Sposa ( дуже ніжна фотосесія, до речі).

Мадаліна ген

Мадаліна ген

Мадаліна ген

На шпалерах і студійних фотографіях Мадаліна є просто неперевершена краса - це зрозуміло, чому ДіКапіро не протистояли, хоча він використовується для волі блондинки. Я не люблю фотографії Мадаліни так багато. Я підозрю, що це було перекачано з ботоксом. У останні три фотографії вона виглядає як реальна кукла.

Мадаліна ген

Мадаліна ген

Мадаліна ген

Мадаліна ген р.

Мадаліна ген

Мадаліна ген р.

Так, дівчата, ми б'ємо, як швидко Madalina буде нудно з вітерцем Лева (можна оголяти мене, але я не вірю, що він буде марувати її або навіть займатися)