1652
Допомога стилістів
Моя головна проблема, яку я неодноразово помітив для себе (і багато інших дам) є монотонією стилю. Так, я добре підбираю речі, але в результаті зображення досить однакові. Я вирішив запросити стилист, з яким я раніше працював над набором – Ashu Fix. Дівчина має дивовижне почуття стилю, це було легко для мене, щоб довірити її. І ось результат роботи, в якому я сподіваюся, ви можете дізнатися щось нове для себе:
1,1 км На дату. Комбінація ніжної сукні, перли, в'язана пелерина і... кросівки. Здавалося б несподіване рішення. Однак Ася вказував мені - в'язання на пелерині в фактурі прекрасно поєднується з фактурою взуття. Кольори праві. В кінці - несподіваний, романтичний і трохи наївний образ. Ідеально підходить для дат і прогулянок - можна сміливо ходити за години, не стикаючись з підборами.
2. Університет. Я зазвичай плаття строго. Тут для мене було відкриття поєднання кольорів. Я ніколи не додаю до тритонного костюма пояса та взуття інших кольорів. Тим не менш, він вийшов досить повним, строгим, але одночасно не нудним зображенням. Елемент бордо забезпечує колірну гамму - речі в собі більше класичного.
3. У Вулиці та клуби. Я використовую для зносу окуляри з джинсами. І об'єднати брутальні шкіряні куртки з льотним шифоновим платтям в стилі 60-х просто не да. Знімок вийшов з одного ручного скеля, а з іншого – ще дуже жіночний.
4. Купівля товарів. Об'ємний пакет, в поєднанні з м'яким трикотажом, поєднання найменших деталей - ременів і аксесуарів сумки, привітний край спідниці кишені і тон самої куртки - дуже сподобалося рішення. Але головне, що вираженість бежевих тонів розбивається яскравим фіолетовим плямою основного кольору спідниці, що робить наряд не нудним.
р.
5. Умань Про нас Я не зносила яскраво-червоної сорочки. З джинсами, занадто очевидним. Чорний дно, вульгар. Ася запропонувала поєднувати червоний з бежевим, який виявився дуже доречним рішенням. Я здогадую, що я зустріюсь на чергову зустріч у ресторані.
доб. 2
Я вдячний Ася Фікс, який підібрав свої наряди і зробив макіяж для пагонів, а також фотографа Леа Гельдмана. Матеріал підготовлений спеціально для VeV.ru.