Britney Spears і Jason Travic.

Що великий Britney Spears! Пам'ятайте, що це було як в 2006 році? А тепер? Вона зараз красива, популярна і явно розумна жінка планування весілля і народження її третьої дитини. На горизонті, який був, і досі, її агент. Їх романтичний зв'язок датується 2009 року, коли страшна депресія Britney після її розлучення від Alphonse Federline трохи відоме один одному. Це, протягом багатьох років він був там, бачив її різні і вони дійсно спілкувалися добре, а потім «чуб!» і в своїх відносинах запалився.

Ясон був в змозі захистити Britney від пекла, яка збиралася навколо неї (принаймні він спробував) і його зусилля не пішли без сліду - сьогодні 29-річний поп принцеси і її 39-річний менеджер живе щасливо коли-небудь після. Вони зустрілися в 2006 році, тому ми можемо сказати, що вони збираються вручну протягом 5 років. Травік називають найбільш гідним чоловікам Брітні, оскільки він не намагається стати відомим за рахунок свого бюджету, він добре лікує своїх двох синів і підтримує всіх своїх починань. Неподалік перед весіллям.

Britney Spears і Jason Travic. р.

Він сказав, що він був для списків, які він втратив близько 20 кілограмів, щоб відповідати своєму прекрасному коханню.

49872

Останнім часом новинка «гарячого» відео Бритні для пісні «Кримінал», який зірвав і Ясон Травік. У образі Бонні і Кліді вони чудово виглядають і ви можете побачити, що вони дуже теплі для одного. Це сором'язливе відео було заборонено через явні сцени Brit і Jason в душовій кабіні і я не можу його виставити, але кожен, хто бачив, це знати, що я розмовляю про.

Britney Spears і Jason Travic. Габаритний зображення