1270
Для того, щоб вони могли
У Австралійському телешоу Rove одночасно був дуже цікавий і смішний сегмент. Хост Ров Макманус попросив своїх знаменитих гостей те ж саме питання: "Чому б ви повернете гей?" Хтось не знав, що сказати і сміятися, і хтось назвав вичерпне ім'я так швидко, що здається, що вони самі вже думали про це до. Не дуже інформативний, але іноді несподіваний вибір виключно гіпотетичних нетрадиційних уподобань зірок.
Метт Дамон вирішив не бути оригінальним і дав передбачувану відповідь - він розглянемо перспективу стати геєм для свого найкращого друга з дитинства - Ben Affleck.
Адам Адлер обрала свій партнер з управління активами, Джек Ніколсон.
Майк Мирс, голос якого Шріка говорить.
Він не був байдужим до Justin Timberlake.
Він не повинен сподіватися на взаємність, тому що Джастін вибрав його другу, приєдіан і сценарист Андрій Самберг, але підкреслив, що він буде в цій парі «основний».
Жорстокість себе - Jason Statham відновить свої переваги для Роберта Downey Jr.
Але тільки якщо він зношує залізний костюм!
Роберт сам вирішив не кинути іменних імен і вибрав працівника готелю, в якому жив він в Австралії, ім. Патріка. Ми ніколи не знаємо, що він був або що він виглядав, але я сподіваюся, що він насолоджувався слухом на телевізорі.
670638
Колін Фирт не в змозі вибрати один кандидат, або просто не хоче відображати будь-кого, який назвав всі його співзірки в фільмі «Мамма МІЯ!» - Brosnan Pier, Стеллан Skarsgard і Домініканська копер.
Фронтальна група «Good Charlotte» і одноденний чоловік Nicole Richie – Joel Madden обрано Russell Crowe.
Якщо він був направлений на рассел у Гладі, то це якось зрозуміло:
р.
Павло Рудд загубив до стипендії, Seth Rogen.
Габаритний зображення
р.
Джек Чорний кращий Shia LaBuff до всіх інших чоловіків з чоловічою жінкою.
Стів Карелл може бути відхилений до заклинання Джорджа Клонею.
Чи буде Ферелл і Daniel Craig обидва вибрані Hugh Джекман
Але 007 все ще запитав невелику кількість помади від Австралії на губах.
Багато гостей не йдуть далеко за відповідь і оберіть людину, яка сидить перед ними, тобто сам Ров Макманус. Так, наприклад, Аштон Кутчер зробив.
Але Гуг Джекман довго сумнівався, але все ще знищив сподівання ведуча:
Перемикач до 6:30.
Увімкнено довго і болісно уникне відповідь, але в кінці з политтям персистентного Рове оселилися на супергерої і вибрав Вольверин.
499 р.
р.
Adrian Grenier of Entourage, Я сподіваюсь, жартував погано і вибрав George W. Bush.
Який стрюк Daniel Radcliffe був, що він був дійсно відрізняється від інших знаменитостей. Він вибрав Альберт Ейнштейн, сказав він був блискучим.
р.
Звісно, це питання було запропоновано до чесної статі, але рідше. Ймовірно, що вони завжди відповідають легко і без будь-яких незручностей.
Рожева обрали Natalie Portman тому, що вона поєднує красу та інтелект.
Р
Енн Хатеу вибрав Cate Blanchett, оскільки вона відіграла велику людину (Bob Dylan в I'm Not Here) і вона може бути використана для диверсифікації відносин.
р.
Але Кайлі Мінгоги більше привертають до жінок 20-х-30-х років минулого століття, тому вона обрана американська акторка Талула Benkhead.
Р
Якщо ви запитали мене, що питання, я обов'язково скажу Scarlett Johansen і Emma Stone.
Хто буде ваш вибір восени? :
Метт Дамон вирішив не бути оригінальним і дав передбачувану відповідь - він розглянемо перспективу стати геєм для свого найкращого друга з дитинства - Ben Affleck.
Адам Адлер обрала свій партнер з управління активами, Джек Ніколсон.
Майк Мирс, голос якого Шріка говорить.
Він не був байдужим до Justin Timberlake.
Він не повинен сподіватися на взаємність, тому що Джастін вибрав його другу, приєдіан і сценарист Андрій Самберг, але підкреслив, що він буде в цій парі «основний».
Жорстокість себе - Jason Statham відновить свої переваги для Роберта Downey Jr.
Але тільки якщо він зношує залізний костюм!
Роберт сам вирішив не кинути іменних імен і вибрав працівника готелю, в якому жив він в Австралії, ім. Патріка. Ми ніколи не знаємо, що він був або що він виглядав, але я сподіваюся, що він насолоджувався слухом на телевізорі.
670638
Колін Фирт не в змозі вибрати один кандидат, або просто не хоче відображати будь-кого, який назвав всі його співзірки в фільмі «Мамма МІЯ!» - Brosnan Pier, Стеллан Skarsgard і Домініканська копер.
Фронтальна група «Good Charlotte» і одноденний чоловік Nicole Richie – Joel Madden обрано Russell Crowe.
Якщо він був направлений на рассел у Гладі, то це якось зрозуміло:
р.
Павло Рудд загубив до стипендії, Seth Rogen.
Габаритний зображення
р.
Джек Чорний кращий Shia LaBuff до всіх інших чоловіків з чоловічою жінкою.
Стів Карелл може бути відхилений до заклинання Джорджа Клонею.
Чи буде Ферелл і Daniel Craig обидва вибрані Hugh Джекман
Але 007 все ще запитав невелику кількість помади від Австралії на губах.
Багато гостей не йдуть далеко за відповідь і оберіть людину, яка сидить перед ними, тобто сам Ров Макманус. Так, наприклад, Аштон Кутчер зробив.
Але Гуг Джекман довго сумнівався, але все ще знищив сподівання ведуча:
Перемикач до 6:30.
Увімкнено довго і болісно уникне відповідь, але в кінці з политтям персистентного Рове оселилися на супергерої і вибрав Вольверин.
499 р.
р.
Adrian Grenier of Entourage, Я сподіваюсь, жартував погано і вибрав George W. Bush.
Який стрюк Daniel Radcliffe був, що він був дійсно відрізняється від інших знаменитостей. Він вибрав Альберт Ейнштейн, сказав він був блискучим.
р.
Звісно, це питання було запропоновано до чесної статі, але рідше. Ймовірно, що вони завжди відповідають легко і без будь-яких незручностей.
Рожева обрали Natalie Portman тому, що вона поєднує красу та інтелект.
Р
Енн Хатеу вибрав Cate Blanchett, оскільки вона відіграла велику людину (Bob Dylan в I'm Not Here) і вона може бути використана для диверсифікації відносин.
р.
Але Кайлі Мінгоги більше привертають до жінок 20-х-30-х років минулого століття, тому вона обрана американська акторка Талула Benkhead.
Р
Якщо ви запитали мене, що питання, я обов'язково скажу Scarlett Johansen і Emma Stone.
Хто буде ваш вибір восени? :