Лицарі серця

У табличках часто звертаються до неї, як «зварка скеля і рулону», хоча життя Лів Тихера мало нагадує про те, що з цих диких повстанців. Лів – це більше протилежних батьків. Звісно, деякі якості від батька-артиста і мами-моделі, що вона отримала. Але тільки в міру кар’єри. Вона дуже відрізняється в її особистому житті.

, Україна

р.

Ніжний, сняний, з чарівними прищиками з приголомшливими очима, Liv все ще зачаровує стільки, скільки вона зробила 20 років тому, коли вона торгувала модельним бізнесом для набору. Вона підкорює тих, хто ближче до неї, не докладаючи ніяких зусиль, щоб зробити це.

Joaquin Phoenix є першим великим любов'ю Liv. Вона зустрічалася в "97, starring в два плюс три.

р.

Молодий Liv підкорив неординарний жінка Фенікс буквально з перших хвилин знайомства.

Я знала щось особливе, починаючи з дня, ми зустрілися Liv!

Аспіраційна акторка на своєму місці буде дуже жорстким, адже Джоакен вже досить відомий, крім того, дуже любив жіночу аудиторію. Але Лів був незнайомцем до жіночих речей. Вона просто впала в любов, вперше і для реальних ... як вона думала.

616173

Три роки Liv подарував їй всі відносини, намагаючись якось підключити її до своєї кар'єри. Але Йоахін наполягають більше. Спочатку на ходу, потім на шлюбі і дітей. Жнівень сумнівається. Не про що вона не любила його, ні. Це просто те, що її інтуїція протистояли таким змінам життя.

«Що я відчуваю себе, як я познайомлю людину, що я мріяв про день, я погоджуюсь жити з Joaquin». ? Насправді, що сталося. Лев переїхали з Йоакеном, і вони вирішили відсвяткувати, перейшовши на вечірку. Тоді була команда «Космог». Увагу Ліва привертало низький бас-гітарист Royston Langdon. Вона дивилася його всю ніч, вони зустрілися і Liv впала в любов. Але розірвати з Йоаквіном, перспективним бути його дружиною, здавалося б, страшна річ. Вона ховала своїх почуттів глибоко і довго, перебування в її першу любов. У цей період накладки почали називати Liv "дівчина з сідничними очима". й

Її особиста трагедія тривала більше двох років. До того ж Йоахін сам усвідомив, що відносини вичерпували себе, і приступили біля.

Не одне вірило, що Лів може залишити Джоеквін для невідомого та бідного бас-гітара "Космогог" Ройстон Лангдон. Але він був ідеальним людиною для Liv – ніжним і хворим романтичним. І що таке несимпатична, бо батько її не є стандартом краси.

Вони оголосили за свою участь до зйомок Господнього. Ройстон чекав три роки за Liv, п.о. у його контракті. Він був твердим для обох з них. Але хто знає, буде її принцеса Arwen так сумним і чарівним, якщо в житті Liv зустрілися зірки.

У 2003 році любителі одружилися. Найкрасивіші і сімейні розваги, на віллі Стівена Тєлера в Карибському басейні.

Через рік Лів і Ройстон стали щасливими батьками. Син був названий Міло Вільям.

Чудова пара, спокійне сімейне щастя - це тривало 5 років.

У травні 2008 року пара відокремлена. Як один раз громадськість не вірить у свою родину щастя, тому тепер ніхто не вірив, що ця пара розлучилася. Румор має це те, що ініціатор був Ройстон, як якщо він втомився від статусу чоловіка знаменитості. Приймав його, хоча вона була дуже турботою.

«За перший раз в моєму житті так важко для мене, щоб отримати і збочити коліна. Тексти пісень, а це означає: Я відчуваю біль, як я втратив все. Я Рак від гороскопа, і я відчуваю, як краб без оболонки. . . ?

Повернутися до нормального життя Liv допомогли працювати і мати. Вона присвятила себе їм.

У своїй битві з депресією і втратою ваги (які Лів бореться з усім життям), вона стала близькою до свого персонального тренера Девіда Хірша.

Але незважаючи на те, що таблички, які прокинулися майже про залучення, Liv не виглядав щасливим поруч з ним. вона стала дівчина з сідничними очима знову.

Навесні цього року компанія «Ао Веннер». Він 24 і фотограф і син Іан Веннер, видавець Rolling Stone.

Вони відомі один одному протягом тривалого часу. Неоднорідно організували фотосесії з Liv і зрозуміло, що приваблює його не тільки як модель. У зв’язку з поведінкою її життєвих проблем і тривалий час не приймав своє судочинство - після невдач, вона стала некомпромісною любов’ю.

«Якщо я закохнувся в любові, це пристрасно і назавжди. І ось чому буває так рідко. . . ?

І тільки половина року тому Тео вдалося пробудити взаємні почуття в ній.

Дуже добре, що це «релі». Після всього, незалежно від того, як красиві сумні Liv, любов і крила за нею йдуть набагато більше.

Веб-сайт: http://www.facebook.com