За лаштунками

Щоб почати з того, що ця дівчина не потребує введення, адже навколо світу леді Гага не тільки відома, любила і поважалася, але і часто критикується, тому її сценічне ім'я на всіх вухах. Вона вибрала образ «мама з маленьких монстрів», адже перед нею не було такого супер-виправлення в очах, а світ чекав... дуже довго. Так, Björk, Хлопець Джордж, Мадонна та інші спробували бджільнити на виході, але що Лада Гага запропонувала світу, ніхто не бачив раніше. Але як часто буває, це образ просто добре продумана картина, яку співак повинен продемонструвати. Перед леді Гага не була Гага на всіх, але звичайна дівчина назвала Стефані Джоан Анджеліна Німецька, яка намагалася стати відомим. вона була брюнетка, одягнена дуже звичайний, але вона мала величезний потенціал, який був виявлений, коли вона вийшла 22.

Вона була одягнена в яскравий одяг, перефарбована в блондинка, кладуть лука на голову і вона sang її хіт “Just Dance”, який влітку 2008 очолював всі основні діаграми в США і Канаді. Тоді її стиль був перетворений - було прийнято рішення зняти лука, додати удар і трохи змінити репертуар, тому сьогодні з'явився Гага - "мама малих монстрів". Це зараз і що ви бачите перед:

83371403

Габаритний зображення

, Україна

Як дитина, вона вирішила стати музикантом, адже музика, за її словами, була в її крові. Вона працювала важко і, незважаючи на всі невдачі, стала зіркою, славою якої багато снів. Протягом трьох років активної діяльності вона отримала стільки нагород і номінацій, як деякі виконавці не мають у своїй кар’єрі. Вона пише свої пісні і каже, що вона покладає її душу в них. Якщо у вас є негативне ставлення до Гага або, навпаки, люблю свою роботу з усім вашим серцем, тоді я пропоную читання з неї численні інтерв'ю і отримувати, щоб дізнатися її краще.

, Україна

р.

Я завжди був популярним. Не всі знають, що.

37768734

Я помирає на музику. Я просто сподіваюся, що я не маю.

Навіть якщо світ повернеться назад на вас, ви завжди будете самі.

Не сховайтеся в школі, просто любіть себе і все буде чудово.
(доб. 3)

Поведінка і робота важко і ваші мрії будуть вірними.

Я думав про це і в основному вони праві.

Любов завжди є небезпекою. Любов стрибає з грудей, любов без причини. Він допомагає жити і знищити вас. Шукаю любов живу художню душу. Я боїться, коли ви знайдете любов, ви не будете мати нічого, щоб писати пісні.

Деякі жінки похилого чоловіка і деякі переважають сни. Якщо ви на коклю, пам'ятайте: ваша кар'єра не прокинуться вранці, щоб сказати, що ви більше не любите.

Я хочу вразити людей, щоб показати, що ви можете бути, які ви хочете бути. Музика є те, що зберігає мене, як я.

Я дуже мріяв, і я хочу бути зіркою, і я був майже схожий на монстр, тому що я був безболісним.

Якщо хтось говорить вам, що ви ніколи не досягнете своєї мрії, або намагається подрібнити вас, покажіть їх, що ви трохи монстра, і отримаєте пекло з неї!
р.

Мир. Не означає, що в місці, де немає труднощів або важкої роботи. Це означає, що в середині речей ваше серце подобається.

Люди не люблять, коли ви не любите їх. Вони зроблять задоволення від вас протягом тривалого часу, судді ви, приниження вас, але все йде від заздрості. Вони не можуть бути такими, що вони не мають вин. Це простіше викликати когось божевільним, ніж визнати, що ви відлякувалися від натовпу.