Містт Бардот.

Не кожна жінка допускається бути актриса, модель, співачка, європейський секс-символ і ardent захисник тварин, але Bridget Bardot це саме те, що. За роки своєї кар'єри вона зуміла зірвати в більш ніж 40 фільми, записувати близько 80 пісень і взяти участь в багатьох телевізійних шоу. У 50-60-ті рр. в Європі вона була майже непараленою, оскільки вона вважається втіленням фемінності і сексуальності в одній пляшці. Але мало хто знає, і я вже згадував це, що Bridget є справжнім воїном бойових дій для тваринництва та захисту. Цей парафійський просто не може уявити своє життя без наших менших братів і знаменитостей не може розшукати її в цьому плані. Для таланту, так, але не для любові тварин.

Містт Бардот.

Брігітте пішов на великі довжини для тварин – вона стала вегетаріанською, додала мільйони, щоб захистити їх, побудував центр порятунку собак на своїй приватній власності і навіть попросила її колегіальну акторку Софію Лорен, щоб повністю відмовитися від зносу хутра в подарунок для її 75-го дня народження.

Містт Бардот.

Містт Бардот. р.

9473999

Містт Бардот.

Містт Бардот. Р

Містт Бардот.

Містт Бардот.

Містт Бардот.

758290 р.

Містт Бардот.

Французька краса, тепер 77, живе в віллі в Сент-Тропе, розташований на півдні Франції, не тільки з чоловіком, але і з численними домашніми тваринами, які вкрити в її затишному будинку. Боротьба Bridget Bardot для тваринного добробуту триває до цього дня, оскільки вона вирішила присвятити решті свого життя. Я не знаю багато про свою роботу, але я поважаю її дуже багато. Добре зроблено, Bridget, триматися!

Містт Бардот.

Містт Бардот.

Містт Бардот.

170636

Містт Бардот.

Містт Бардот.

Містт Бардот.

Містт Бардот.

Містт Бардот.

Містт Бардот.

Містт Бардот.

Містт Бардот.