Не кожна жінка допускається бути актриса, модель, співачка, європейський секс-символ і ardent захисник тварин, але Bridget Bardot це саме те, що. За роки своєї кар'єри вона зуміла зірвати в більш ніж 40 фільми, записувати близько 80 пісень і взяти участь в багатьох телевізійних шоу. У 50-60-ті рр. в Європі вона була майже непараленою, оскільки вона вважається втіленням фемінності і сексуальності в одній пляшці. Але мало хто знає, і я вже згадував це, що Bridget є справжнім воїном бойових дій для тваринництва та захисту. Цей парафійський просто не може уявити своє життя без наших менших братів і знаменитостей не може розшукати її в цьому плані. Для таланту, так, але не для любові тварин.
Брігітте пішов на великі довжини для тварин – вона стала вегетаріанською, додала мільйони, щоб захистити їх, побудував центр порятунку собак на своїй приватній власності і навіть попросила її колегіальну акторку Софію Лорен, щоб повністю відмовитися від зносу хутра в подарунок для її 75-го дня народження.
р.
9473999
Р
758290 р.
Французька краса, тепер 77, живе в віллі в Сент-Тропе, розташований на півдні Франції, не тільки з чоловіком, але і з численними домашніми тваринами, які вкрити в її затишному будинку. Боротьба Bridget Bardot для тваринного добробуту триває до цього дня, оскільки вона вирішила присвятити решті свого життя. Я не знаю багато про свою роботу, але я поважаю її дуже багато. Добре зроблено, Bridget, триматися!
170636
р.
7050679
р.