2198
Геометрія обличчя
Рисунки – трикутники, кола, квадрати, зав’язки, прямокутники – вивчення одного з секцій геометрії. Не про математику в моїй пошті. Сьогодні Я вирішив звернути увагу на дуже важливий фактор, який визначає багато точок. Наприклад, який стрижка вибрати, як застосувати макіяж, які сонцезахисні окуляри купити. Як я маю на увазі? Звичайно, тип обличчя. Я пропоную розібратися, як визначити її для того, щоб використовувати ці знання в майбутньому, щоб підкреслити свої переваги і приховати недоліки, як зробити наші улюблені Голлівудські красуні.
Ви можете легко визначити тип обличчя. Щоб дізнатися всі, оберіть найбільш підходящий.
Отже, метод No1 «Фуліш».
Найпростіший варіант, для якого вам потрібні друзі або родичі, які можуть відрізнити квадрат від овальної. Що робити? Просто запитайте їх, які форми обличчя. Згадайте відповідь.
Спосіб No 2 "Відео"
Вам знадобиться пов'язка для волосся, досить велике дзеркало і помада.
1,1 км Змиваємо пов'язки волосся, знімаємо з ним всі волосся, що покриває обличчя.
2,2 км Стійка перед дзеркалом.
3. У Візьміть помаду і наведіть її на дзеркальні контури обличчя.
4. У Покрокове від дзеркала, визначають яку форму нагадує контури.
Метод 3 "Застосувати"
Вам знадобиться пов'язка для волосся, досить велике дзеркало, сантиметрова стрічка, ручка і шматочок паперу.
1,1 км Змиваємо пов'язки волосся, знімаємо з ним всі волосся, що покриває обличчя.
2,2 км Візьміть сантиметрову стрічку своїми руками і викладіть перед дзеркалом.
3. У Заміряйте ширину чола, напишіть результат.
4. У Заміряйте ширину підборіддя, напишіть результат.
5. Умань Заміряйте ширину обличчя на рівні щіка в широкому місці, напишіть результат.
6. Жнівень Заміряйте довжину обличчя (від лінії до підборіддя), напишіть результат.
7. Про нас Порівняйте результати.
Ви отримали? Я не маю сумнівів! І для того, щоб вам було простіше вирішити, я підготував невеликий вибір зірки типів обличчя. Це різновид геометрії зірки.
Площа.
Власники даного типу мають досить широку підборіддя, майже однакову ширину, як чол. Ви, ймовірно, пам'ятаєте обличчя прямо зараз.
Демі Мур.
Jessica Сімпс
Чоловіча Суварі
Sandra Bullock.
Helena Bonham Картер
3610Р. 4200Р.
Виброхвост
Ширина і довжина обличчя приблизно однакові розміри в тих знаменитостях, які обличчя вважаються круглими. Зазвичай дівчата з цим типом обличчя здаються повною, ніж власники овальної особи. Я впевнений, що імена, побиті прямо.
Крістіна Ricci
Кірстен Дунст
Баррімор
15917525
Церква Шарлотта
Kate Вінслет
Серце (також називається "трикутник")
Якщо жуки і чола ширше, ніж підборіддя, то у вас є серцеподібний тип обличчя. Найчастіше дівчата з цим типом обличчя мають виразні щоки з прищами. Яскраві приклади обличчя у вигляді трикутника
Jennifer Любов Hewitt
Reese Witherspoon
Люсі без законів.
Мішель Pfeiffer
Наомі Campbell.
р.
Овал.
Довжина обличчя приблизно 1,5 рази ширина. Власники даного типу особи вірно вважаються щасливими: вони підходять практично для всіх стрижок. Хто має на увазі?
Юлія Робертс
Дженніфер Аністон
Зі Дешанель
Ума Тюрман
Судні Cox.
тюрма
Цей тип характеризується подовженою овальною оваллю обличчя, з високим лобом і вузькою підборіддя. Чарівна прямокутна особа може похвалитися
Gwyneth Пальто
Gisele Бундчен
Хілларі Сванк
Лив Тилер
Сара Джессіка Паркер
ромби
Широкі жекбони з досить вузьким чолом і тим же підборіддям дають обличчя «свідомий» вигляд. Ця форма називається діамантом. Хто має природа надійшла з цим?
Лінда Евангеліста
р.
Софія
бетмен
р.
Дженніфер Лопес.
Скарлетт Йохансон
Я сподіваюсь, що мій пост допоміг вам трохи визначити, який тип обличчя у вас є. Прочитайте в найближчому майбутньому про яку зачіску вибрати, орієнтуючись на форму обличчя.
Ви можете легко визначити тип обличчя. Щоб дізнатися всі, оберіть найбільш підходящий.
Отже, метод No1 «Фуліш».
Найпростіший варіант, для якого вам потрібні друзі або родичі, які можуть відрізнити квадрат від овальної. Що робити? Просто запитайте їх, які форми обличчя. Згадайте відповідь.
Спосіб No 2 "Відео"
Вам знадобиться пов'язка для волосся, досить велике дзеркало і помада.
2,2 км Стійка перед дзеркалом.
3. У Візьміть помаду і наведіть її на дзеркальні контури обличчя.
4. У Покрокове від дзеркала, визначають яку форму нагадує контури.
Метод 3 "Застосувати"
Вам знадобиться пов'язка для волосся, досить велике дзеркало, сантиметрова стрічка, ручка і шматочок паперу.
2,2 км Візьміть сантиметрову стрічку своїми руками і викладіть перед дзеркалом.
3. У Заміряйте ширину чола, напишіть результат.
4. У Заміряйте ширину підборіддя, напишіть результат.
5. Умань Заміряйте ширину обличчя на рівні щіка в широкому місці, напишіть результат.
6. Жнівень Заміряйте довжину обличчя (від лінії до підборіддя), напишіть результат.
7. Про нас Порівняйте результати.
Ви отримали? Я не маю сумнівів! І для того, щоб вам було простіше вирішити, я підготував невеликий вибір зірки типів обличчя. Це різновид геометрії зірки.
Площа.
Власники даного типу мають досить широку підборіддя, майже однакову ширину, як чол. Ви, ймовірно, пам'ятаєте обличчя прямо зараз.
Демі Мур.
Jessica Сімпс
Чоловіча Суварі
Sandra Bullock.
Helena Bonham Картер
3610Р. 4200Р.
Виброхвост
Ширина і довжина обличчя приблизно однакові розміри в тих знаменитостях, які обличчя вважаються круглими. Зазвичай дівчата з цим типом обличчя здаються повною, ніж власники овальної особи. Я впевнений, що імена, побиті прямо.
Крістіна Ricci
Кірстен Дунст
Баррімор
15917525
Церква Шарлотта
Kate Вінслет
Серце (також називається "трикутник")
Якщо жуки і чола ширше, ніж підборіддя, то у вас є серцеподібний тип обличчя. Найчастіше дівчата з цим типом обличчя мають виразні щоки з прищами. Яскраві приклади обличчя у вигляді трикутника
Jennifer Любов Hewitt
Reese Witherspoon
Люсі без законів.
Мішель Pfeiffer
Наомі Campbell.
р.
Овал.
Довжина обличчя приблизно 1,5 рази ширина. Власники даного типу особи вірно вважаються щасливими: вони підходять практично для всіх стрижок. Хто має на увазі?
Юлія Робертс
Дженніфер Аністон
Зі Дешанель
Ума Тюрман
Судні Cox.
тюрма
Цей тип характеризується подовженою овальною оваллю обличчя, з високим лобом і вузькою підборіддя. Чарівна прямокутна особа може похвалитися
Gwyneth Пальто
Gisele Бундчен
Хілларі Сванк
Лив Тилер
Сара Джессіка Паркер
ромби
Широкі жекбони з досить вузьким чолом і тим же підборіддям дають обличчя «свідомий» вигляд. Ця форма називається діамантом. Хто має природа надійшла з цим?
Лінда Евангеліста
р.
Софія
бетмен
р.
Дженніфер Лопес.
Скарлетт Йохансон
Я сподіваюсь, що мій пост допоміг вам трохи визначити, який тип обличчя у вас є. Прочитайте в найближчому майбутньому про яку зачіску вибрати, орієнтуючись на форму обличчя.