894
Victorias Secret Fashion Show - Фото
9 листопада в Нью-Йорку відбувся щорічний показ модних мод, який не має аналогів в модному бізнесі. The Victoria's Secret Fashion Show 2011. Не буде на телевізорі до 29 листопада, але не ми блогери попереду планети? Фото з шоу вже тут - від такої краси, променю і блиску можна трохи зіпсувати. Незважаючи на те, що протягом 11 років ми практично показали те ж саме: костюми моделей дещо відрізняються, не нудно виглядають на ній, ймовірно, ніколи. Я люблю ангели і я не сором'язлива, щоб визнати його. Не просто очі чоловіка.
Я не прокоментую на зображеннях моделей, бо вони всі великі. Я просто кажу, що шоу витратив 12 мільйонів доларів – більше, ніж коли-небудь. До кінця світу ми побачимо ангели.
356177 р.
Precious бюстгальтер фантазія Скарб на суму 2,5 млн. грн. в цьому році доручили присутнім Міранда Керр. Про нас
р.
р.
р.
Цього разу Адам Левін Маруна 5 був відповідальний за музичний супровід (у скелястий санг, а його улюблена Анна Вялітщина показала шикарну білизну)
Nikki Minaj (хоча вона якось не вписалася в загальну концепцію)
169780
Джей-З і Kanye West
Я не прокоментую на зображеннях моделей, бо вони всі великі. Я просто кажу, що шоу витратив 12 мільйонів доларів – більше, ніж коли-небудь. До кінця світу ми побачимо ангели.
356177 р.
Precious бюстгальтер фантазія Скарб на суму 2,5 млн. грн. в цьому році доручили присутнім Міранда Керр. Про нас
р.
р.
р.
Цього разу Адам Левін Маруна 5 був відповідальний за музичний супровід (у скелястий санг, а його улюблена Анна Вялітщина показала шикарну білизну)
Nikki Minaj (хоча вона якось не вписалася в загальну концепцію)
169780
Джей-З і Kanye West