Дурань Дурань

Я думаю, що багато людей чули або прочитав про Базаар Харпера, який містить п'ять супермоделей: Naomi Campbell, Cindy Crawford, Eva Herzigova, Helena Christensen і Yasmine Le Bon, всі одягнені як Duran Duran.

Дурань Дурань р.

Але фото набір не закінчилося, і всі п'ять моделей зірвалися в відео Duran Duran для пісні «Дівчина панічна». Наомі відіграв фронтмен Simon Le Bon, Eve як Nick Rhodes, Helena зайняла місце Роджер Тейлора за барабанним набором, Cindy з гітарою в місці Джона Тейлора, і Yasmin грали гітарист без назви.

Але про Ясмин Ле Блондин я не чую нічого і не знаю до цього моменту, і вона виходить, щоб бути дружиною фронтмена Simon Le Bon з 1985. На жаль, чи ні, образ Симону пішов на Наомі, і Ясмін з якоїсь причини не був показаний у відео.

Кришка журналу, але вистріляється в червні цього року.
Дурань Дурань

Робочий момент зйомки з Dolce & Gabbana.
Дурань Дурань

Дурань Дурань

Дурань Дурань

Наомі як Simon Le Bon
Дурань Дурань

Eve як Nick Rhodes
Дурань Дурань

Helena як Роджер Тейлор
Дурань Дурань

Cindy як Джон Тейлор
Дурань Дурань

Yasmine - гітарист, можливо, Ендрю Тейлор, можливо, Warren Kukcurullo.
Дурань Дурань

Дуран Дурань був першим лінією в 80-ті роки, і вони були в 2000-х роках. Правда, чотири з цих п'яти залишилися, лайнап змінилися, але вони були переповнені в 2001 році, але це абсолютно інша історія.

Дурань Дурань

Дурань Дурань

Фото з самого відео, а кліп на самому кінці )

Дурань Дурань

Дурань Дурань

Дурань Дурань 369 грн.

Дурань Дурань

Дурань Дурань

Дурань Дурань

Дурань Дурань

Дурань Дурань

Дурань Дурань

Дурань Дурань

Дурань Дурань

Дурань Дурань

Дурань Дурань

Дурань Дурань

Дурань Дурань

Дурань Дурань

Дурань Дурань

Затиск довго, майже 10 хвилин. Не може бути настільки цікавим спочатку, але ближче до середини я почав любити його, і Наомі особливо радували закінчення. Дуже добре!

А ще кілька улюблених пісень з цієї групи. й