1278
Дурань Дурань
Я думаю, що багато людей чули або прочитав про Базаар Харпера, який містить п'ять супермоделей: Naomi Campbell, Cindy Crawford, Eva Herzigova, Helena Christensen і Yasmine Le Bon, всі одягнені як Duran Duran.
р.
Але фото набір не закінчилося, і всі п'ять моделей зірвалися в відео Duran Duran для пісні «Дівчина панічна». Наомі відіграв фронтмен Simon Le Bon, Eve як Nick Rhodes, Helena зайняла місце Роджер Тейлора за барабанним набором, Cindy з гітарою в місці Джона Тейлора, і Yasmin грали гітарист без назви.
Але про Ясмин Ле Блондин я не чую нічого і не знаю до цього моменту, і вона виходить, щоб бути дружиною фронтмена Simon Le Bon з 1985. На жаль, чи ні, образ Симону пішов на Наомі, і Ясмін з якоїсь причини не був показаний у відео.
Кришка журналу, але вистріляється в червні цього року.
Робочий момент зйомки з Dolce & Gabbana.
Наомі як Simon Le Bon
Eve як Nick Rhodes
Helena як Роджер Тейлор
Cindy як Джон Тейлор
Yasmine - гітарист, можливо, Ендрю Тейлор, можливо, Warren Kukcurullo.
Дуран Дурань був першим лінією в 80-ті роки, і вони були в 2000-х роках. Правда, чотири з цих п'яти залишилися, лайнап змінилися, але вони були переповнені в 2001 році, але це абсолютно інша історія.
Фото з самого відео, а кліп на самому кінці )
369 грн.
Затиск довго, майже 10 хвилин. Не може бути настільки цікавим спочатку, але ближче до середини я почав любити його, і Наомі особливо радували закінчення. Дуже добре!
А ще кілька улюблених пісень з цієї групи. й
р.
Але фото набір не закінчилося, і всі п'ять моделей зірвалися в відео Duran Duran для пісні «Дівчина панічна». Наомі відіграв фронтмен Simon Le Bon, Eve як Nick Rhodes, Helena зайняла місце Роджер Тейлора за барабанним набором, Cindy з гітарою в місці Джона Тейлора, і Yasmin грали гітарист без назви.
Але про Ясмин Ле Блондин я не чую нічого і не знаю до цього моменту, і вона виходить, щоб бути дружиною фронтмена Simon Le Bon з 1985. На жаль, чи ні, образ Симону пішов на Наомі, і Ясмін з якоїсь причини не був показаний у відео.
Кришка журналу, але вистріляється в червні цього року.
Робочий момент зйомки з Dolce & Gabbana.
Наомі як Simon Le Bon
Eve як Nick Rhodes
Helena як Роджер Тейлор
Cindy як Джон Тейлор
Yasmine - гітарист, можливо, Ендрю Тейлор, можливо, Warren Kukcurullo.
Дуран Дурань був першим лінією в 80-ті роки, і вони були в 2000-х роках. Правда, чотири з цих п'яти залишилися, лайнап змінилися, але вони були переповнені в 2001 році, але це абсолютно інша історія.
Фото з самого відео, а кліп на самому кінці )
369 грн.
Затиск довго, майже 10 хвилин. Не може бути настільки цікавим спочатку, але ближче до середини я почав любити його, і Наомі особливо радували закінчення. Дуже добре!
А ще кілька улюблених пісень з цієї групи. й