Мапа Гала

У Лос-Анджелесі Музей сучасного мистецтва відбувся щорічний захід MOCA Gala. Цього разу м'яч був правильним артистом Марина Абрамович, який вирішив влаштувати канібалів вечір. На таблицях, змішаних з їжею, злипаючими головами хлопців, які змусили пускати очі під лобом, імітують смерть. І скандальна співачка Debbie Гаррі відрізається з великою кількістю кухонних ножів від голої дівчини, попередньо запечена в тісто

Марина Абрамович вибрала «запалення» на вечору - біла ропа. Зображення називається "Доктор Смерть".

Debbie Гаррі Як The Bloody Королева

Тим не менш, інші знаменитості були більш консервативними у виборі нарядів. Почуття шоків, а також порівнювати один з одним з краси суконь - це сакральна річ. Як завжди, сукні були красивими і «не так добре. й

Стиль сукні Gwen Stefani гармоніює з її зачіска

Ще одна леді в чорному - Jamie King. Не поганий, але дуже "ускладнений" образ

Діта фон Тейсе буде досить поголені її голову, ніж носити звичайну плаття. Ось чому я люблю її.

р.

На фоні красунь в чорному, Кірстен Данст вигідно виділяв з бірюзовим кольором її плаття. Це просто стиль я абсолютно не схожий. Як виглядає втомлений літній сарафан.

Будинок зірка Ліза Едельштейн для класики. Стиль хороший, але плаття виглядає злегка змащеним.

Minnie водій, Мішель Хіки та Джонні Лі Муллер. Якщо я був Джонний, я запрошу Мінні в танець - її плаття - це претенд.

Я не впевнений, що я люблю або не схожий ніколь Richie плаття. Напевно не, тому що цей декор трохи тонкий.

Памела Андерсон, поганий людина, не знайшов хорошого плаття, тому вона прийшла в каву, як Марина Абрамович.

Вишитий художник Rosson Crowe як якщо хтось інший плече

Зелена щільна сукня і добре підібрані ювелірні вироби роблять рожевий метелик один з кращих

Сукня Rachel Zoe добре виглядає, але вона була краще нарядів.

Will Ferrell диверсифікує нудний класичний костюм з позитивним краваткою

Плаття Аліса Єва не має скарг, але що це крихітна гаманець в руці? Цей образ потребує більшого зчеплення!