Keira Knightley макіяж

Актриса Keira Knightley є ще одним талантом з Великобританії. Чарівна краса Кеїра стала актриса як дитина, так як тільки вона була шістьма, вона мала свого агента, як і її дорослі батьки-активники Will Knightley і Sherman McDonald. Але це не сталося відразу, бо батьки встановили Кіру стан - якщо вона добре вивчається, то тільки тоді вона буде агентом, і вона зможе стати реальною актрисою. Кеїра виконав цю інструкцію навіть, незважаючи на її вроджену дислексію (розпорядок читання і письма), і сьогодні ми бачимо вже встановлену особистість - актриса Кеїра Лицарлі - зірка Пірат Карибського моря, гордість і преюдії, Грати як Багам, Доміно і інші фільми.

Тим не менш, не забудьте, що значна роль в просуванні лицарів на кар'єрних сходах була відіграна схожість з точною зіркою світового класу Наталі Портман. У зв’язку з схожістю з Наталією Кеїра вдалося отримати роль у фільмі «Зоряні війни». Епістод І. Прихована загроза і стала не тільки копія Портмена в цьому кіно, але і одна з найбільш перспективних акторів. Вона була лише 14 раз. Knightley тепер 26 і має велику роль попереду її як Анна Кареніна, яка може взяти її на наступний рівень.

Тим часом ми подивимося на макіяж майбутнього Анна Кареніна і просто захоплюємо Кіра Лицарлі.

1,1 км Я, в свою чергу, не дивлюся схожості з Портменом (не менше зараз) і Портманом здається мені більш привабливим, ніж Кіра, але я не відхилявся від заслуги Knightley, оскільки вона також дуже добре в появі і вона безумовно має талант. З цією зачіскою я дійсно люблю Кіра (Я помітив, що майже будь-який стрижка і зачіска підходить її, тому граючи символи минулих століть це її, але тут є абсолютно сучасний образ. Стрижка гарна, але укладка хороша. Про декольте (якщо вона може бути викликана декольте), я як правило мовча. Немає скарг про макіяж. Кіра не має особливо виразних очей, тому підкреслюючи їх косметикою не просто можливо, але і необхідно. І знову макіяж є великим, і полегшить його, що є важливим плюсом.

2,2 км Блакитний вкладиш суб'єкта. Я не знаю, що мотивував артистів макіяжу, щоб зробити Кіру таким макіяжом, але ось, очевидно, «за офісом». Якщо околиця була чорною або темно-коричневою, то я розумію, що макіяж художники думали ланцюжку, і так... і так велика і жирна.

3. У Я думаю, що всі коментарі будуть зайвими, тому що ви бачите все на фото. Божественний образ, Кіра, не так звичний, але зверху. Прекрасний макіяж і макіяж красива. Завжди відбулось думка, що коричневі дівчата повинні вибрати відтінки або чорно-золото, Кіра підтвердило свою думку. Золоті тони в поєднанні з стриманим відтінком глянцевої губи є цікавим і захоплюючим поєднанням, особливо якщо тип дівчини виглядає як Кіра.

4. У Смокі очі знову. У поєднанні з персиково-кольоровою помадою вона виглядає досить добре. Я люблю цей макіяж, але попередня версія застрягла мене в обличчя і цей макіяж віддає на своєму фоні. Все про смак.

5. Умань Я хотів би поставити цей варіант макіяжу в рядку з числом 3, тому що це просто дивовижний макіяж! Не часто ви бачите Кіра в образі жирової брюнетки, але якщо вона використовувала такий макіяж якомога частіше, то вона ніколи не буде мати перерви від чоловіків, навіть незважаючи на її непримітний малюнок, який багато вважають аортексичним (до речі, нещодавно Кіра отримала вагу і почала виглядати краще). Необхідно взяти таку намітку, для деяких свят вона підійде 100%. Новий рік? І що буде приємно – це макіяж, висока зачіска і щільно наряджається чорна сукня (ця рік Дракон радий зустрітися з чорною).

6. Жнівень Непристойно, ромашки Keira не підходять. В іншому випадку вона не обманює, всі переваги її обличчя підкреслюються дуже добре. Пухлі губи, красиві очі, прозорі жекбони ... Красива жінка, що ще сказати (навіть її щелепу не турбувати мене на всіх). Здається, що губи тут забарвлені трохи, але це вже на совісті майстрів макіяжу, так як губи Cyrus досить нормальні і не «згортаються».

7. Про нас Шукаю на фото, я згадую фільм Прайду і преюдії (до речі, великий фільм!). Кіра тут, тільки захопила трохи, що звичайно вона вниз. Макіяж очей чудово поєднується з кольором волосся, брови просто чудово (не нитками і кущами, але все правильно), але від губ Knightley я зазвичай люблю.

8. У Макіяж виглядає красиво і зачіска, але Кіра на цій фото схожа на мумію. Я думаю, що це все про неправильний відтінок тонального крему. Я теж мав це, але спочатку я не помітив його, тому що в різних дзеркалах макіяж виглядає різним і ви не знаєте, що вірити в це життя, але ви хочете вірити в краще.

9. Навігація Я не люблю Кіра на цій картині. 10 років. Я розумію, що цей стиль схожий на “Я не бабуся, я так само як збір винограду”, але категорично не схожий на цей образ. Стрижка не вражає. Але про макіяж, я кажу, що це дуже добре, особливо тіней вершкової помади.

10. Молодий Кіра без макіяжу. Хто гонна каже мені, що вона виглядає так? Тип є однаковим, але вони все ще дуже, дуже різні.

11. Чудове волосся, і найголовніше, серед зірок є рідкість. Кіра добре не виконує ніяких пластичних втручань на носі (на ній є маленький крок, і можна виправити, але, очевидно, Knightley любить себе як він). Ця дівчина, безумовно, має розум. Макіяж робить мене трохи плутати, тому що занадто багато рожевого на обличчі, тільки очі виділяються, і все інше просто зливається. Якщо я був Кеїра, я хотів би вибрати інший відтінок помади.

12. Такий втомлений, змащений обличчям... Як Піеррота від оповідання Буратіно. Макіяж красива, ви знаєте, коли фарбуєте не тільки верхню, але і нижню вісь (і обличчя відразу виглядає різним). Вираз обличчя відрізняється, але, як кажуть, «не пити воду з особи», тому подивіться на макіяж.

571864