1142
Дорослий актор

Вік нічого, талант все. Він був з цим девізом, що Barbra Streisand блискучо відігравав 20-річну дівчину в фільмі Yentl, коли вона була 41-річний.

Добре, це класичний жанру. Gabrielle Carteris почав грати в Andrea в Beverly Hills, коли вона була 29! Коли я переглядаю цю серію, я досі дивлю, як вона потрапила в цю роль... добре, очевидно, не школярка, і сліпе помітить.

Коли Тейлор Кітш почав грати в серії «П'ятниця нічні вогні», його характер в сюжеті було 14 років, хоча Тейлор сам цим часом – 27.

Леонардо DiCaprio відіграв неповний шахрайець Френка Ебінгале в драмі Spielberg Catch Me Якщо ви можете (ігерой на початку сюжету був 16-17 років), коли він був довгий, поки залишив його юнацтво - о 27!
579860
Корі Монаг відіграв підліток в серії Losers, коли він був майже дядько: у 2009 році, коли стартувала серія, актор вже 29.

Я думаю, що кожен дивився Grease з John Travolta. Так, Stockcard Channing, який відіграв Betty, лідер команди «Леді в Рожевий» був 34 в час зйомок, і вона відіграла дівчину з коледжу.

Я також не думаю, що хтось, хто не бачив Buffy Vampire Winner. Учні, але Чаризма Карпентер відіграли 16-річну дівчину 27-річну дівчину, завдяки чому її персонаж завжди здавалося мені такого тітка.

Актор і музикант Майкл Дж. Фокс відіграли 17-річний хлопчик в першому розстрочку задньої частини до майбутнього, коли він був 29.

Особливий зовнішній вигляд дозволив Джесон Ерлс, щоб відтворити дратує брата головного персонажа Мілі Цируса, який становить 14 або 15 років в серії Ганна Монтана, коли сам актор був 30!

Що гірше для наших акторів? Равшана Куркова відіграла школярку в серіалі «Барвіха», коли вона була 29 і продовжує грати її в серії «Золоті». Барвіха-2" вже 31 років