Дорослий актор

р.

Вік нічого, талант все. Він був з цим девізом, що Barbra Streisand блискучо відігравав 20-річну дівчину в фільмі Yentl, коли вона була 41-річний.

Добре, це класичний жанру. Gabrielle Carteris почав грати в Andrea в Beverly Hills, коли вона була 29! Коли я переглядаю цю серію, я досі дивлю, як вона потрапила в цю роль... добре, очевидно, не школярка, і сліпе помітить.

Р

Коли Тейлор Кітш почав грати в серії «П'ятниця нічні вогні», його характер в сюжеті було 14 років, хоча Тейлор сам цим часом – 27.

Леонардо DiCaprio відіграв неповний шахрайець Френка Ебінгале в драмі Spielberg Catch Me Якщо ви можете (ігерой на початку сюжету був 16-17 років), коли він був довгий, поки залишив його юнацтво - о 27!

579860

Корі Монаг відіграв підліток в серії Losers, коли він був майже дядько: у 2009 році, коли стартувала серія, актор вже 29.

Я думаю, що кожен дивився Grease з John Travolta. Так, Stockcard Channing, який відіграв Betty, лідер команди «Леді в Рожевий» був 34 в час зйомок, і вона відіграла дівчину з коледжу.

р.

Я також не думаю, що хтось, хто не бачив Buffy Vampire Winner. Учні, але Чаризма Карпентер відіграли 16-річну дівчину 27-річну дівчину, завдяки чому її персонаж завжди здавалося мені такого тітка.

Актор і музикант Майкл Дж. Фокс відіграли 17-річний хлопчик в першому розстрочку задньої частини до майбутнього, коли він був 29.

Р.

Особливий зовнішній вигляд дозволив Джесон Ерлс, щоб відтворити дратує брата головного персонажа Мілі Цируса, який становить 14 або 15 років в серії Ганна Монтана, коли сам актор був 30!

Що гірше для наших акторів? Равшана Куркова відіграла школярку в серіалі «Барвіха», коли вона була 29 і продовжує грати її в серії «Золоті». Барвіха-2" вже 31 років

р.

р.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное