Ще один пост з фото знаменитостей і їх шанувальників

Ще один пост з фотографіями знаменитостей і їх шанувальниками знову заповнять новими обличчями. Stars: Johnny Depp, Shakira, Taylor Swift, Katy Perry, Marilyn Monroe, Ashley Simpson і Olsen сестри, але імена шанувальників не скажуть, але також дуже барвисті люди.

1,1 км Джонні Депп.

Я повинен визнати, що я люблю Johnny Depp. Такий харизматичний, чарівний, красивий, талановитий і невизнаний актор все ще варто шукати. Крім того, в сім'ї імені Іванани. Я шукав багато кіно з ним, але я не зупинився, бо фільмографія дуже велика, і ролі дивляться. Зробляючи картину з Джонні може бути мій сон, але це моє велике бажання. Це краще, якщо він з Vanessa, тому що я люблю її занадто, і це 2 в 1.

2. Шакіра

"Воман Лайтер" Я пам'ятаю свою пісню "Хіпс Не Лі", яку я кохаю. Не можна сидіти до своїх хітів, тому я танцював з подругами на громадському транспорті (не на годину rush, звичайно, але це було весело). В цілому я думаю, що Шакіра дуже талановита – вона співає, танцює, а також виконує благодійну роботу. Не жінка, але в поеті. Правда, в 34 вона ніколи не знайшла кохану людину, але я думаю, що в дівчатах вона не буде мовча. Я хотів би піти на концерт і взяти фотографії.

114237

3. У Тейлор Swift.

Я не знайомий з роботою Swift, але я бачив її у фільмі День Святого Валентина (я здається, що), і я не схожий на неї. Вона відіграла свого роду фольгою, але я сподіваюся, що вона не була в житті. Поява, Taylor є трохи дивним, свого роду дівчина з ірганами в її голові, як в принципі, і її іменейк Тейлор Момсен, з яким вони дещо схожі (не в стилі, звичайно). Я не хочу, щоб картина Тейлора, бо я навіть не чув одну пісню цієї країни співачки. Шамінь на мене.

Ще один пост з фото знаменитостей і їх шанувальників , м. Київ

4. У Катерина Перрі.

Я люблю Перрі і її легкі пісні, але я люблю Ріанну більше. Katie є в vain експериментувати з її зображенням, тому що в момент її перших хітів вона була набагато краще. Хоча в принципі і зараз не поганий, але після шлюбу вона була чим повністю відірвала дах (рожеве волосся і т.д.). Недавня пісня "Е.Т." була однією з моїх улюблених за місяць, і я люблю решту "старих" речей. Я люблю мати картину з Katie, навіть якщо вона чистий поп, але я дівчина і я можу слухати такі золоті поп пісні.

7233334

5. Умань Марилін Монро.

Ця жінка я був душений компліментами, якщо я мав честь зустрічі її в 50-х роках. Не тільки вона несамовита красива, але вона також дуже талановита (чистість, яка мало усвідомлює це). Марілін є одним з моїх стандартів, тому я хотів би взяти картину з нею, дійсно не долю.

672710р.

6. Жнівень Ашлі Сімпсон

Ашлі. Кожен звик, щоб сказати, що її старша сестра Джессіка дасть їй 100 балів попереду, але виявилося, що після того, як Ашлі зробить кілька пластмас і буде яскравіше, ніж її сестра. І знову, як Swift, пісні Сімпса не надихнула своєї впевненості, тому я не слухав жодному з альбомів. Я не хочу картини її, хоча вона мила.

170кв.м.

7. Про нас Марія-Кате та Ашлі Олсен

Сестри, чому ви зрости? Тут були такі чарівні крихти ... Приїжджайте, будь-ласка. На жаль, не було. Не знаю, що вони будуть молодші, просто покращуються.

Ще один пост з фото знаменитостей і їх шанувальників (доб. 3)