25 Знаменитих Чоловіки

Я побачила його на західному сайті і просто не міг його пройти. Більш того, в більш детальному дослідженні я знайшов десятки публікацій з однаковою назвою на різних сайтах, і майже всюди були однакові обличчя. Не всі вони виглядали як старі лесбіянки, але можливо, я занадто консервативний. Багато людей, які знаходяться в цьому списку, несуть до російського лиману, але в США вони відомі як старі, так і маленькі. Хоча є також відомі хлопці. Я скажу вам прямо - вершина не мене, просто побачила його і вирішив розмістити таку смішну і суперечливу тему, тому вдарив взуття не дуже багато.

Подивіться на ці дяки. Уявіть їх з гною на голову або з довгими волоссям. Ви впевнені, що вони не тілесні. . ?

25. Хак Клостерман – hipster і відомий модний критик, експерт з GQ і ESPN.

24. Аль Франкен – американський письменник

23. Йон Бон Джові та Риччі Самбора (Так, якщо ви шукаєте уважно!)

22. Актор Роберт Редфорд (для мене різні)

54652 км

21. Телеведуча і комедія Дон Імус (повно як бабуся)

20. Warren Beatty (в деяких фотографіях, таких як це дійсно схоже)

19 Критий і сценарист Роджер Еберт є той же сюжет, як Imus

Р

18 років Actor Kyle McLachlan

17.00 р. Актор Масі Ока (загадайте його від героїв?) Для мене ці американці сліпі -- які один - літня лесбіянка?

16. Телеведучий Мо Рокка

15.00 р. Країна співачка Джон Денвер (однорідність, звичайно, дуже посередник)

14. Kiss барабанмер Peter Cris

13.00 р. Бартон магія (як він закінчився в цьому вершині - Я не знаю, можливо, світогляд буржуа відрізняється). Я думаю, що він дуже сміливий чоловік.

12. Rascal Flatts провідна співачка Gary Levox (???)

11. Соліст британської панк-групи Psychedelic Furs Richard Butler. Punk лесбіянка, щось нове ...

10. Ось і правда. Принцеса, актор і музикант Дана Карвей (навіть жіноче ім'я!)

9. Навігація Funk зірка Rick James. Що в ньому з Whoopi Goldberg

8! Симон Ле Бон і решта Duran Duran

593550 Р

7. Актор і письменник Тим Роббінс. Як виглядає позитивна бабуся.

6. Комедія Майк Ніколс

р.

5. Умань Футболдер Мортен Андерсон. Я не знаю, чому він був викликаний лесбіянка, ймовірно, не забитий десь.

4. Майк Мирс. Ну, є те, що, згода.

3. У Актор і музикант Рікі Герваїс. Шукає як лесбіянка для мене, як свиня до коня.

2. Актор Кім Ченг-іл. Я не знаю, можливо, азіатські старі лесбіянки виглядають так.

1,1 км І в першому місці цього дивного верху є актор Брюс Дженнер, stepfather of the notorious Kardashian sisters.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное