У американському скелях неба офіційно запалилася ще одна зірка. Молода співачка Troy Harley виготовить Jkmusicgroup і відомий продюсер Randy Jackson (так само, з американського Idol). Що? Хто запитує, адже новини важливо, не знаючи, можливо, що Трой Харлі – Роман Архіпов з російської поп-групи. Новий жанр змінив жанр, репертуар і образ, і тепер буде співати твердих рокових кульок замість слізних пісень.
Як змінився Архіпов з тих, хто Трой Харлі?
Як буде виконувати Архіпов. Виробничий центр Jkmusicgroup ще не оголосив деталі нового проекту, але відомо, що Troy Harley не назва музичної групи, а псевдонім, який використовуватиме Роман. Архіпов проживав в Лос-Анджелесі з літа, і вже приймав багато музичних вечірок, де він завжди представлений як Трой. Як Трой Харлі, він з'явився на 2011 році Video Music Awards.
Після зустрічі російського хлопця та українського підрозділу на «Відео Music Awards 2011». Трой Харлі і Міка Ньютон
Роман-Трой і Ренді Джексон покажуть слова на невипущену
Перша фото Троя Харлі в Америці
Пам'ятайте, що Архіпов був схожий на Челсі? Лапуля!)
196363
_ Новини
Перший англомовний одномісний Роман Архіпов (незважаючи на псевдонім), демони та ангели. Не поганий, але рапс не місце.
Все це дрібно, але з якоїсь причини я пам'ятаю ще одну «російську боротьбу в Америці» – Олексій Воробйов, який кілька місяців тому всі вуха обурочилися про те, що в Америці він не буде чекати, і там він буде блиск під псевдонімом Alex Sparrow. Не знаю, а сам Воробйов повернувся до кіно. Однак, якщо порівняти, це чисто піддається мені Архіпов буде більш талановитим (подарує своїм сольним композиціям), і його зовнішній вигляд – «загарнути», не за нічого він був названий «російським Боном Джові». Але, навіть з усіма патріотизмами, я не можу зрозуміти, чому це необхідно і хто ставить на цей проект. Після того, як в США, візьмуть свої артисти в автомобілях, і більшість з них просто грають скеля. Це буде приємно, якщо виробники зробили ставку на екзотичну слов'янську скелю, яка буде представляти Архіпов за кордоном. Але чому це Троя? Чому не вдалося залишити її Романом, щоб підкреслити походження, і додати до зовнішнього образу щось російську? Хоча це занадто рано, щоб зробити будь-які остаточні висновки, ми чекаємо на випуск першого синглу. Незважаючи на мій скептизм, я бажаю ром удачі в Америці.