Прокат через бухту

Хобі – це те, що відволікають нас від сірого повсякденного життя, нудної роботи, постійної господині та загалом, від перебування нудного в цьому неприпустимому та однотонному житті. Кожен з нас знаходить хобі в душі: хтось йде один раз на тиждень, наприклад, в четвергах, до кіно з друзями, хтось грає гольф або теніс), хтось збирає штампи, обгортки, оболонки, антикварні монети, і хтось робить закоханих (і що, також дуже оригінальне хобі).

І ми всі даруємо нам багато нашого життя до нашого улюбленого хобі, і звичайного скульптора з Каліфорнії, США, дав хобі не маленьким, не дуже багато, але тільки 35 років свого життя!

Скотт Вевер – середній мешканець міста Рахнерт Парк (Каліфорнія, США) 35 років працював над створенням кінетичної скульптури, що пропускає через бухту, зображуючи місто Сан-Франциско як автор бачить його.

Прокат через бухту р.

Скульптура понад 100 000 зубних пазуків складається з відомих історичних пам'яток та символів міста Сан-Франциско.
Прокат через бухту

Прокат через бухту

Прокат через бухту

Для створення цієї дивної скульптури, Вейвер потрібен тільки клей і зубні палички, які друзі і родичі принесли його з усього світу.

Прокат через бухту

Прокат через бухту

Прокат через бухту

Прокат через бухту

Автор понад 3000 годин для роботи над такими явищами.

Прокат через бухту

Прокат через бухту

«Я завжди мріяв про те, що інші не можуть робити», - сказав 49-річний Скотт Вейвер.

Прокат через бухту

І я думаю, що він повністю вдалося...
Прокат через бухту

Прокат через бухту

Прокат через бухту

Прокат через бухту

Прокат через бухту Габаритний зображення

Прокат через бухту

«Я завжди мріяв про створення найбільшої скульптури світу з зубних трубок. І нарешті, після 32 років важкої роботи я можу сказати з повною впевненістю, що я зробив це!
Прокат через бухту

Прокат через бухту

Ви слабкі? й