Фото Ашлі Сімпсон

Після розлучення Ашлі Сімпсон не загинув на довгий час, адже через кілька місяців актор Віннсент Піазза прийшов на заміну музиканта Pete Wenz. Я завжди думав Ашлі і Пете, але це не те, що я думав. І це дуже добре, що ця спілка породжувала до кучерявого Бронксу, бо була така красива пара і красива любовна історія. Сьогодні, Ашлі 26, але я ніколи не дам її стільки, що вона виглядає чудово, і юнацький ентузіазм все ще є. Але той факт, що вона отримує краще, так, це правда. По-перше, кожен думав, що сестра Ашлі Джессіка була набагато цікавіше і цікавіше в появі, але після декількох пластикових операцій Ашлі стала красивим. Сімпсон Jr. регулярно ділиться новими персональними фотографіями з її шанувальниками, розміщуючи найцікавіші речі на Twitter. Ось і фото з не зробивши nicole ritchie і фото з її сином Бронкс, і екс-люда і, звичайно, завжди веселий ashley.

Я завжди був рокером, оскільки я був дитиною. Я був у Green Day. Я завжди любив його і був цікавим. Я санг в панк-групі, але ми розбили.

Коли я був 11, я хотів бути Alanis Morissette так багато, що навіть я можу описати його для вас. Я пишу пісні себе, і це скеля. Це круто!

«Я завжди любила скеля. Я пішов до балериної школи з апельсиновим волоссям. Я завжди був схожим на це.

У нас є те ж саме життя, чому не змінити наше волосся кожні два місяці? ?

«Я буду співати за закритими дверима. Jessica was так добре, що я був embarrassed по її голос. Але тепер я не ховаю мій спів. Я спів музику панк. Я люблю бігати, дайвінг, поломитися і грати в гітару.

Багато людей говорять, що Джессіка є рольовою моделлю. Так, я згоден, вона найкраща! Але це занадто багато для мене, щоб відповідати її.

8655911

«День ідеального дня лежачи навколо перегляду футбольних ігор. й

668940

Категории

Смотрите также

Новое и интересное