Зірковий макіяж

UaEnglishEspañolFrançaisItalianoLatviešuLietuviųNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânăSlovenčinaSvenskaالعربيةفارسیעבריתΕλληνικάБългарскиРусскийСрпски / srpskiУкраїнська中文(台灣) Якщо ми не враховуємо, слухайте Ріанну, Бейонце, Катя Перрі, Леді Гага та інші, то вона отримала престижні нагороди протягом декількох років поспіль. 21-річний Сплав назвав молодий талант, який обов'язково показати себе. Тальєл реалізував, що вона стала співачкою і писати пісні своїми руками у віці 12 років, коли вона підібрала гітару і почала виступати на ярмарках і всіляких творчих змаганнях. Тоді, як часто справа, одна з музичних виробників помітила її і дівчина почала хребта. На додаток до успішної кар'єри Тейлор мав відмінні ковзання в особистому житті. Так, у 2009 році вона від актора Тейлора Лаутнера, а в 2010 році з актором Jake Gyllenhaal (добрий вибір). Дуже скоро, Taylor буде працювати 22 і в той час як вона зосереджена на своїй кар'єрі, і її особисте життя чекатиме.

1,1 км Taylor має дуже цікавий обличчя. Не стандартний. Не звертайтесь до мене, іноді вона навіть відповідає мене, але не має сенс заперечувати, що її обличчя запам'ятовується. «Ви знаєте її з тисяч...» написав про Тавр. Макіяж відмінно підкреслює її «фокс очей», а додаткові пасма в волоссі додають до грайливого вигляду заміського співака. Хороший вигляд, хоча Taylor нагадує мене про деякі не-со-ніки тварини.

2. Фемінінові ноти в характері, без сумнівів, піти Тейлор. Красива зачіска, яка хоча б злегка освітлює монотонні локони Swift. Taylor з макіяжом, як Snow Queen. холодний тон порошку, помилкові вії, рожеві рум'яна і світло блиск - зображення на муліон доларів.

3. У І локони знову. Єдине, що я люблю про Swift це її волосся. Очі макіяжу в фіолетових тонах вибирають саме для сукні молодого співака. Я не прихильник таких «колекцій», але в цьому випадку все виглядає гідно. Насичені персиковий колір блиску Тейлор не змінює, і вона любить виділити очі більше губ.

4. У Ніцца шапка. Хороший макіяж в сірих тонах (пристойно тіні підібрали до головного одягу). Я не схожа на те, що туш, і решта океї. Макіяж буде більш актуальною взимку, ніж коли-небудь.

5. Умань Це великий стрижка, Taylor, вона дійсно підходить більше, ніж будь-який інший. Зосередок на очах не працює цього часу. Taylor виглядає Китаянки, Сплав і найбільша нація на землі буде пробачати мене.

6. Жнівень Це там, де великі очі Тейлора дивитись більше. Добрий постріл, я розповім вам. Макіяж невибагливий, але враховуючи глибину декольте, досить зрозумілий. Вся увага приділена одному з основних переваг молодого Тейлора.

7. Про нас Він є гордістю, що Тейлор і Тейлор зламали – вони стануть великою парою, тому що два половинки повинні бути схожими один з одним (у цьому випадку буде гармонія, розуміння, любов і інші приємні речі), і є деякі схожості між цими хлопцями. Я не схожа на зачіску і сукню, але якщо ви враховуєте те, що Тейлор не поп-співак, але країна виконавець (який багато хто цікавиться), то цей образ зрозумілий. Стрілки і червона помада явно не друзі з Taylor, краще дотримуватися стандарту, ніж виглядати так. Тим не менш, це важко для Taylor, щоб відкрити очі.

8. У Ідея образу хороша, але виконання ослаблена... З фото можна сказати, що одне око забарвлюється набагато яскравіше, ніж другий, а сукня – це просто нум коментар (пов'язки замість стрічок міцні). В цілому, це добре, що Taylor не використовує той же образ, але намагається змінити.

9. Навігація На фото Тейлора як непристойна копія себе. Руки фотографа можуть виростити з цього місця, але постріл нещастяний. І знову, поєднання стрілок і рубцевої помади не для Taylor Swift, хоча навіть вона хоче показати себе як доросла сексуальна жінка.

10. A bang є просто ідеальним для обличчя Taylor. Всі змінилися відразу, вона була як інша людина. Я переконаний, що не все залежить від зачіски, але багато. Очі красиво фарбуються, неважливо, що вони вузькі. Я дуже люблю зображення.

11. Шукаю на фото відразу ж запам'яталася пізня Людмила Марковна. Чи може вона відпочивати в миру. І дійсно, щось з Гурченко останніх років (не молоді напевно) в Тейлорі. Волосся красива, як і перша леді. Макіяж в основному нормальний, тому легко зробити себе і кожен день.

Р

12. Що ще раз помади шкарпеток. Вона і Taylor Swift не отримаються.

13.00 р. Немає, після того, як все, обличчя Taylor не Selena Gomez досить обличчя або ангеліна Джолі посилання особа, це щось інше. Приближення виконано ідеально, претендуючи лише форму брів Тейлора.