Список очікування

Фільми я обов'язково збираюся побачити в театрах і я дійсно шукаю вперед (посередині DiCaprio J. Edgar)

Світова війна З. Ви знаєте, що Z означає? Старий, добре, ZOMBIE !!! Закваска фільму полягає в тому, що більшість населення світу (однорідно) стали зомбі, а красень вижили героїчно боротися з ними. Баует, що банальство - багато хто скажеш, чому чекає цей фільм? І я розповім вам, чому - заради Бред Пітт, який в цьому фільмі зомбі в ролі титулу! Ні, я не один з гарячих шанувальників Пітта, і я чекаю на фільм саме через те, що я зацікавлений в тому, як актор цього рівня був введений в пропаш високого рівня (будь – 125 мільйонів, режисер – маловідомий, інші актори – теж). Ну, побачимо, можливо, це не буде прошак, але глибока драма одного персонажа, розгортаючи на тлі війни з зомбі. творці картини навмисно зберігають ділянку скручування і вивертають секрет, і вони роблять це правильно. Світова прем’єра – грудень 2012 року. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Фільм заснований на романі однойменного імені Макса Брукса, тому ті, хто цікавиться його і дізнається, що про фільм. Я не збираюся зробити це, тому що я не збираюся до кіно.

р.

Ігри голодера. Але цей фільм я точно відправлюся через те, що в один раз я прочитав всі три книги з тієї ж серії Сусан Коллінс, а також одночасно прокочував пост vev.ru/blogs/golodnye-igry-nachinayutsya-chast-1.html У кіно, крім юних акторів, які вже написані в цьому пості, Woody Harrelson, Donald Sutherland, Stanley Tucci і навіть Lenny Kravitz! Бюджет – 80 лимонів, прем’єра – 22 березня 2012 р.

Дівчина з драконом татуювання. Я повинен визнати, що фільм адаптація книг Stig Larson зацікавив мене після читання post vev.ru/blogs/mirovoy-fenomen-stig-larsson.html Перший Я прочитав основні джерела, тобто книги, а потім я дивився фільми на основі них, з Ноомі распай як Лісбет. Незважаючи на те, що Голлівуд «Дівчина з татуюванням Дракона» буде знято, фактично, відповідно до того ж сценарію, як європейський вже бачив, я все одно буду працювати в кіно. Моя уява захопила Лісбеф - не навіть екран (хоча Ноомі була пишною), але книга - характер звіри, як кажуть! Я дуже зацікавлений в тому, як Rooney Mara буде грати роль зміщеного хакера в любові з журналістом (який! зіпсувати!) на екрані. Як журналіст, що журналіст набагато менш цікавим для мене. 21 грудня цього року, а в Росії фільм буде показаний з січня 2. Незабаром!

880 р.

"Прометей" Ця картина неофіційно вважається приводом до «Алієна», хоча мова йде про перегони незнайомців, які режисери намагаються не згадати в анонсах. Але якщо ви йдете на західні сайти, ви можете знайти багато інформації, що підтверджує, що це в Прометі, що Ridley Scott розповість глядача секрети походження чужорідних рас, причини їх агресії щодо інших живих істот тощо. Група дослідників простору прибуває на далекій планеті, де вони зустрічаються непристойними істотами. Хоча цей сюжет вже смоктати з усіх боків, ми знаємо, що Ridley Scott є генієм, і покаже нам ефектний, захоплюючий, дивовижний космічний епіч. І литий, як вони кажуть – пальці закриті – Charlize Theron (не, вона не грає Ripley), Майкл Фасбендер, Guy Pearce, Noomi Rapace, Idris Elba. Бюджет – 250 млн. грн., світова прем’єра – 30 травня 2012 р.

«Другий лицар». Відродження легенди. Фотографії з набору цього суперблокбустера Крістофера Нолан у нашій папаразиновій літописі, ймовірно, не менше фото «Дівчата». У той час як я не думаю, Бетмен є супергеройом усього часу, шлях Нолан відігравав поп-корнську історію чоловіка в смішному костюмі і з роги на голові вражають мене. Алас, в продовженні легенди Ґетамського лицаря більше не буде блискучим Хітом Ledger, але лити дуже гідним. Як кажуть, зібрали всі «креми»: Крістіан Бале, Енн Хатау, Йозеф Гордон-Левітт, Том Хардій, Ґар Старман, Ліам Неесон, Вбивський Мурфі, Маріон Котильард і чудовий Morgan Freeman! Бюджет фільму – 250 млн., прем’єра – 18 липня 2012 р.