Фотографії минулих і присутніх

Заключна частина.

Мадонна.

711383

Джоді Фостер, який був лесбіянка протягом багатьох років і має два красивих синів.

Шерілін Саргсян, краще відомий як Чер, був екзотично красивим у своїй молоді. Її зовнішній вигляд цікавий і її образ хороший.

Балдер Colin Firth.

Такий ангел... Amy Winehouse.

Я іноді відчуваю, що Меган Фокс повністю переробити себе і навіть доторкнувшись форми її обличчя. Зараз вона абсолютно інша людина, і тут вона 17-18 років. Він змінив ніс і губи, але зробив він шокони? Це питання.

Чи не курить сигарети, піклуйтеся про здоров’я! Так, ви, Лев, що стосується вас.

І Курт Кобаїн завжди є неземним. Ось так багато в сині очі ...

Еван Макрегор, про що нічого не було чутно нещодавно, спробував на зображення або Преслі або когось іншого. Немає вироку.

Том Круїз з однією з пристрастей. Після того, як Katie Holmes не має рівних, тому ви можете порадити Том захистити її як яблуко його очей.

Хочу сказати, "О, люди!" Це Мерил Стереп. Так просто на метро ...

Я люблю це Depp, я дуже люблю це. Якщо всі хлопці на вулицях були такими, що це буде класно.

Анджеліна Джолі і гітара сумісні. Як дитина, Ангі теж любила чорною, і які тапочки вона має! Сучасний секс символ!

Двохмісне волокно. Marilyn Monroe і її idol marlene Dietrich.

Маленький Михайло Дуглас, який народився в той же день з дружиною Катериною Зета-Джонсом (хоча Катерина народилася 25 років пізніше).

Ріанна не змінюється. Натюрморт!

Геній. Геній. Ще один геній. Джек Ніколсон.

Кожен пост має фотографію з Робертом Дунайом, тому я вирішив не розбити традиції у фінальній частині. Молодий зелений ...

Анна Пакін. Не можна сказати, що вона неприємна в появі, але не можна назвати її красивими.

Мадонна.

Один з найвідоміших чоловіків я люблю. Alain Delon є так мастурбує!

р.

Серж Гінсбург і 19-річний Ванес Парадис.

Мерилін Монро просить взяти картину для настрою і виявилося цю картину, яка далеко від гламурного образу краси.

Марилін. Вид знизу не гірше, ніж зверху.

Crazy Ozzy.

Що про Демі Мура, який розводять до любові як чоловіків, так і жінок? Право, десь.

Барбара Streisand в милій сукні.