Кіт живопис

Для перегляду публікацій на нашому сайті під тегом "арт" необхідно ознайомитися з тим, як багатоцікавити світ мистецтва сьогодні. Розмальовки, скульптури і шиття з усіх, що ви можете, тому новини, які хтось зробив панораму Нью-Йорка з зубних трубок або розпис картини з пенісом, більше не дивно. Але що захищали мене до ядра. Ви бачите, я дуже лютий, я люблю котів, я завжди мав хоча б 2 котів в домашніх умовах, як правило, перетягування з вулиці і серця болить, коли я бачив бездомний, нещасливий кошеня. Я не розумію, як можна використовувати живі тварини як палітра?

Суть цього явища, яке виникло в Сполучених Штатах, дуже просто - тварина фарбується спеціальними фарбами, які не завдають шкоди шкірі і травній системі. Але ці фарби дуже дорогі, тому тисячі ідіотів почали шліфувати кицька акварель або гуаш, а потім покласти в Інтернет.

Кіт живопис

775382

Кіт живопис

Кіт живопис

123456наступний

Кіт живопис

У 1994 році, з виданням книги Нової Зеландії, книжка «Буртон Сріблястий», яка проілюстрована художником Heather Bush. Ця книга, яку jokingly розповів, як кішка може бути виконана в палітру, раптом стала бестселером: картини, розмальовані кущом в Photoshop, почали перенести тисячі ярс до своїх домашніх тварин. Я не хочу думати про те, як багато тварин, сплачених за здоров’я своїх власників. Фото декорованих котів стала модним постом у блогах. Кіт живопис швидко став бізнесом: тепер в Америці є кілька митців, які займаються професійним розписом котів (це слово звучить абсурд). Просто не падають: витрати на креслення від 15 тис. дол. (!), картина повинна оновлюватися не менше за три місяці. В цілому: операція розписаного кота на рік буде коштувати 60 тис. дол. !!! А послуга затребувана, і кажуть, що світ перебуває в кризі!

Кіт живопис

Кіт живопис

Кіт живопис

Кіт живопис

3250Р. 3700Р.

Кіт живопис

3610Р. 4200Р.

Кіт живопис р.

Кіт живопис доб.

Кіт живопис

Кіт живопис

Кіт живопис

Кіт живопис р.

На багатьох сайтах, фотографії коптових картин вішуються в розділі «хунок», але особисто я не бачу нічого смішного. Кіт вже твори мистецтва, створеного природою, чудовими, милими істотами, торіонними і гнійними. Як ви повинні зробити їх? Я б відкатувати такі живописці, і іржі, хворі.