Андрій Пежик

20-річний Андрій Пєїк – це сучасне явище в світі моди. Є не єдина чоловіча модель, яка буде виглядати як дівчина, так і успішно використана її. Атеїст Пєїк мріяв стати істориком, але не виходив, і він став моделлю. Нові фотосесії з Андрієм з'являються частіше, і він має більше і більше шанувальників. В основному це, звичайно, дівчата, які вважають Пежич, просто непристойно привабливі і сексуальні, але є чоловіки, в основному геї (тобто непристойно, менше з них). Він пов'язаний з Пежим, і як він став таким «красивим»

З дитинства сім'я Андрія та друзі усвідомили, що він вирощував неймовірно красиву хлопчика. Його старшого брата також красива, але Андрій має абсолютно різну красу – жіночний і чистий, і тому друзі і мати завжди захотіли Pejic бути в очах всіх.

Дитячі та молодіжні фото:

Р

Р

Коли Андрій був 19, його сім'я опинила його, щоб спробувати свою руку при моделюванні, і перше, що він зробив на своєму шляху до успіху, було відправлено деякі фотографії Микроса в модельне агентство. І, звичайно, хлопець, як дівчина була помічена. За словами глави Мельбурнської філії агентства Chadwick Model Management Метью Андерсон, він помітив Ендрю тільки через схожість з іншим модельним агентством Jessica Hart. А потім його кар’єра не тільки в Лондоні, але і в Парижі.

З сім'єю:

Андрій та брат

4662575

Андрій з матір'ю та братом

р.

Андрій і бабуся

р.

«Beauty» Андрій чарівний Давид Лукі, Михайло Джексон, Аманда Леар, Сальвадор Далі та Віденський Вествуд, не соромиться свого вигляду, але навпаки любить продемонструвати себе.

Пейкін народився 28 серпня 1991 р. і збігався зодіаку знака Вірго. Ви навіть можете сказати. Андрій народився в Боснії, матір його сербська і його батько Хорватська. Сім'я Пежичів проживала приблизно рік у Сербському біженському таборі після боротьби зламали в Боснії в 1992 році.

Професійно-професійні фото:

Білявка з зеленими очима не приховує свого бісексуалу. До 7 років Андрії вважають себе хлопчиком, але після цього віку він почав думати про те, що він поєднував два гендери одночасно - жіночий і чоловік. Сім'я Андрія приймає бісексуали, як він, і до питання «Ви маєте онука або бабуся?» Відповіді Пежича «Я маю тебе!» Добре, сім'я сім'я... Андрій говорить про те, що він абсолютно не цікавиться думкам людей з-за кордону і він є те, що він є.

Нарешті, кілька відео: