Як і у дитини, він був ембаррасований зубами.
Коли я був малюком, я хотів бути актором, але я думав, що це ніколи не вийде, тому що я мав жахливо кроковані зуби. Я думав, що вони виглядали як бджоли. Моя мама намагалася змусити мене носити брекети, але я відмовлявся, бо я боївся бути запечена. В кінці, вона все одно зрозуміла мене, кажучи, що з крокованими зубами я не буде прийнята як актор, і я поставив на гальмівну систему. Як ви можете бачити, мама ніколи не неправильно! ?
555290 Р
Джеймс був першим претендентом на гру Пітер Паркер в франшизі Spiderman.
Коли я дізнався, що я не збираюся грати Spider-Man, але Toby [Maguire], я був дуже пригнічений. Через кілька днів директор Сам Райм назвав мене і делікатно сказав, що якщо я хотів, я міг би грати роль Гаррі Осборн, Кращий друг Паркера. Немає одного іншого аудиту за роль Осборна, і я погодився.
р.
Джеймс має дозвіл літати літака. Для своєї ролі в Лафайет-Сквадроні Франсо взяли кілька уроків з професійних пілотів. Після зйомок фільму, рейс так захопив актора, який продовжував навчання, а через три місяці отримав ліцензію на пілот.
р.
Джеймс Франо ще студентка. У 2008 році після закінчення навчання з УКЛ, де навчався англійську літературу (актор був потім 30), Франко увійшов до Нью-Йоркського університету, який ще є студентом.
«Я повернувся в університет, бо я люблю людей, які пристрасті до чого я. Як і серед однодумців є найкращий спосіб дізнатися нові знання.
Джеймс Франо також є художником (не секрет, фото картин Франо на нашому сайті).
«У університеті я опинився з малюванням. Я заблокував себе в кімнаті і змалював,... Я також взяв уроки приватного малюнка. Коли я кистью на полотні, я відчуваю себе захищеним.
р.
Джеймс відіграв пробіл. У фільмі Гіголо, який був випущений в 2002 році в обмеженому випуску, актор мав сцени, де він був абсолютно голий.
«Я граю гілочок, і вона відчувала себе, як всім, хто знав мене, пальцем на мене і сміятися на мене. Не було нічого подібного, і я зрозумів, що нагота сцени були лише частиною моєї роботи. Це чудовий спосіб подолати страх камер.
269131
Джеймс Франо був бум. Приймав участь у ролі героя в фільмі «Місто на морі», актор провів кілька днів на лавці в парку.
Я хотів би відчути, що це було не мати будинку, щоб бути ізольованим від суспільства. Для того, щоб стати бездомним, поки не вийде.
1305677р.