Коментарі до Lopez

Термін "сучасна жінка" підходить Jennifer Lopez 100 відсотків. Ви можете говорити про її довгий час і красиво, прикрашений вже красивими Дженніферами з самими щедрими епітетами, але краще про неї можна сказати колегами - люди, які спілкувалися з нею і працювали з нею. Всі відгуки відомих особистостей про Дженніфер надзвичайно позитивні, оскільки вона дійсно велика жінка і жорсткий працівник.

Матовий Дамон.

вона хороша людина. Я провів 4 або 5 ночей з Jennifer і Ben і вона була дивовижна. Вони дуже люблять один одного.

Penelope Крупний

Я люблю Дженніфер Лопес! Я не знаю її дуже багато, але це завжди приємно мені. Я дуже люблю.
р.

Джемі Фокс.

Коли я побачила її, я думав, "Дженефер є найкрасивішою жінкою, яку я бачив."

Метью Макконагей.

Після п'яти хвилин нашого знайомства ми знайшли спільну мову і стали друзями. У нас є хороші стосунки.

Степан Содерберг

Це дійсно унікальний. Вона може зробити все - комедія, драма, музичні фільми. Люди зазвичай роблять одну річ і стають відомими. Але Дженніфер багато речей і досі залишається знаменитою акторкою.

Сусан Сарандон

Ми побачили один одного дуже короткий час. Я дуже люблю Дженніфер. Часом на встановленні ми сидимо в трейлері і чаті, ми тільки мали одну сцену разом в кінці фільму. Я думаю, що вона є дуже екзотичною і хорошою акторкою природи, вона зробила багато до нашого фільму разом.

Річард Гере

Це найкращий!
, Україна

Джейн Фонда.

Я боївся, що Дженніфер має повноцінні звички діви, але я не бачив нічого подібного в ній. Професіонал Вона завжди була на час і знала її лінії. Вона дуже розумна і ми швидко знайдемо загальний грунт. Я не знаю, що вона дуже мало часу - зайнятий графік. Якщо між зйомками вона може залишатися на комплекті, ми говорили до неї, це мило і весело.
р.

Ben Affleck (ex-husband)

Дженніфер є одним з тих людей, які я хотів нескінченно. Вона прийшла з Бронкса і була настільки успішним. Є багато негативних коментарів про її в пресі і я думаю, що це абсолютно несправедливе.

Нікола Кідман

Я хочу, щоб я мав груди і як Jennifer Lopez. Jennifer дивовижна.
р.

Джим Квінзель

вона зірка, athlete, дуже талановита актриса і завжди працює важко. Я думаю, що вона спить 4 або 5 годин на ніч. Якщо вона не робить фільм, вона робить альбом. Завжди зайнята.

Джордж Клоні.

У 1998 році, в Зі Сайті, я відіграв сцена в вантажівці, де це було просто мене і Дженніфер. Ми зняли цю сцену на дев'ять днів, і це дійсно класно. Не про скрипт, режисер або що-небудь інше. Це, за дев'ять днів, Я доторкнувся J. Lo.

Роберт Редфорд

Дуже гарна актриса. Повідомляємо, що Зачекайте, вони хочуть критикувати за фільм «Гіглі»? Я не можу звертати увагу на це. Все, що я знаю про це те, що я бачив, коли я працював з нею. Це реальний талант.

Звичайно, Дженніфер часто задає питання про себе і її життя, тому див. трохи бліца від Jennifer сама нижче.

Про точність умов: Якщо дівчина вдягнена в стилі «сексуальний», значить не те, що вона з категорії «дівочі дівчата», але що знає який стиль. На свою небажаність до "миття": Милосердя для жінки є учасником нескінченної мильної опери: ваша роль невелика і абсолютно безглузда, але ви повинні бути на встановлений кожен день. Я віддаю більше захоплюючих ролей, тому що хвилювання підходить мені. На своїй кулястійості: Я не так легко світиться від половини повороту: від першого пострілу з очима до першого пристрасного поцілунку займає багато часу. Я хочу провести решту мого життя. На її розлучення від Крісса Юдда: Звісно, дуже важко чоловікові бути в тіні моєї слави. Він знає, що він ніколи не зробить стільки грошей, як я робити! Коли я уявляв, що десять років пройде, і я б був вдома з дітьми вночі, і їх тато буде йти до пекла, я відразу змінив мій розум на маррі Пуффі. Коли я був дитиною, я був досить повним і складним, тому я хочу розповісти дівчатам, не хвилюйтеся про вашу вагу! Знайди ще одну причину, щоб турбувати, важливіше! Про моє життя: Якщо Господь запитав мене, якщо я хотів би жити життя з усіма моїми трагедіями, звичайно я відповів: Так! Справжня краса приходить від Бога і йде від душі. Про мене: Ви думаєте, що ви знаєте мене, але ви не знаєте, хто я. На етикетці "diva": Це сором'язлива, щоб викликати когось дива, тільки тому що вони працюють важче, ніж будь-який. З любов'ю: Всередині це божевільна буря, що моє життя, любов був те, що я шукав. На носінні хутра: Якщо Бог не хотів нас носити хутро, він не зробив норку. І якщо він створив його і інші тварини, це, звичайно, не для їжі.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное