Boyfriend Jennifer Лопес

Нещодавно, а саме чотири місяці тому, Дженніфер Лопец розлучив чоловіка Марка Ентоні після 7 років юридичного шлюбу і народження двох дітей, але тепер вона має новий афір з танцюристом Casper Smart. Молодий і гарячий Kasper, який зараз має Bew, є 18-річною молодшою, ніж поп-співак, тому західні журналісти зацікавлені в перегляді розвитку своїх відносин.

У той час як спільні фотографії Дженніфера і Каспера не так багато, але заповітний поцілунок paparazzi все ще спійманий.

р.

Каспер з'явився в резервному танці 42-річної краси Дженніфер нещодавно, але вдалося зануритися на її півтурі. Офіційний Новел Джей Ло і Бад Хлопець Каспер, який, як журналісти дізналися, неодноразово порушував правила дорожнього руху і взяв участь у вуличних гонках, розвивається швидко і зруйнується, що Дженніфер вже готовий до відкритої любові хребта, хоча почуття не так серйозні. Звісно, Лопес захотів пристрасуватися в відносинах, і молодий і досить Каспер, просто отримав на руку в потрібний час. Не можна відмовлятися від того, що за допомогою танцюриста Лопес хоче забути про минулі стосунки з Марком Ентоні (але я думаю, що це питання). Каспер дуже схожий на Антонію тільки в "молодому варіанті". Крім того, не відхиляється, що сам танцюрист хоче скористатися співачкою, щоб не піти в тюрму за свої злочини і зробити хороші гроші, як зробив Кевін Федерлін (колишній чоловік Бритні Списки).

Р

Дженніфер вже має досвід з танцюристом, тому що в 2001 році одружився хореограф Кріс Юддд, шлюб якого зламав два роки пізніше. Що з’явиться цей час невідомо. У той час як Дженніфер мовчить, її представник говорить, що професійна співпраця виросла в щось більше, а сам «стартер». Каспер розповідає своїх друзів про Лопес:

Casper - сказав він Дуже дивовижне тіло і краще, ніж будь-яка дівчина, яка коли-небудь віддається. Я не можу вірити, що існує майже 20 років між ними, джерело близько до пари. Тепер вони незрівняні, Лопес так пристрасний, що він не дає йому йти за хвилину.

Про подальший розвиток подій, але це займає час. Ми очікуємо більше новин від спекотної жінки Латиноамериканки та її нового хлопця.

До речі, з її виконанням на AMA, Дженніфер довів, що в порошковій скриньці досі є гармата.