Прованс

Я не знаю, що мотивував мене писати цей пост, але останнім часом я мав стійке почуття незадоволеності сучасної моди. Ні, не дуже. Я думаю, що ми втратили щось. Імовірно, цей стан розуму виник від того, що мій улюблений аксесуар є жіночою шапкою, практично викинувся з дому гідних леді. Тим часом, як літо стає гарячим і зимовим холодом, щоб викликати таку модну логічну мову не вийде. Якщо ви подивитеся на старі фотографії, ви можете сміливо переконатися, що така деталь гардероба чудово прикрасить...

Так... У мене було трохи колекції капелюха в 30-х і 40-х роках... і я думаю, що мені потрібно прокоментувати. Так, по суті, можна підібрати кілька шляпних ліній в декоративному каркасі. Нижче, практично все представлено візуальними мультфільмами.

1. "Існуюча геометрія". Я б сказав, що це найнебезпечніший і складний з точки зору дизайну капелюха. Це те, що дівчата мають досить різну структуру черепа, форму чекбонів, підборіддя і висоти чола. Все це впливає на те, чи підходить певна форма, тому що такі капелюхи дуже специфічні. Так, ось деякі приклади, щоб дізнатися:

р

2. "Гіпур завжди і в усьому."
Це трохи складніше, ніж попередній варіант. Відомий «вайл» використовувався дуже часто в ті дні, але це в певній мірі зобов'язується дамі носити її на голові на дуже урочистому випадку... добре, або на новому театральному виробництві. В цілому, в моді з’явилася чорна вівчарка, завдяки Другій світовій війні, коли кількість вушок різко стрибала з природних причин. В кінці жінка, навіть в мисливці, повинна бути красивою. Ось деякі приклади:

251587.

Габаритний зображення

Р

Р

р.

Але це цікавіше ... ось три варіанти, коли «геометрія» з вілом поєднуються в дивну форму. Знову форма черепа вимагає...

доб.

548264

3. У "Святий перший!"
ТОВ Баністри, шпильки, квіти, паєтки і навіть бахроми! Що можна знайти тут? Це важко описати або описати) оскільки параметри ... ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo! для кожного капелюха відірвати голову на продаж не шкода;)

р.

Що я маю? А! Погляд з бодрістю робочих днів! Шапки до маси! Всім ралі за захист прав жінок на заголовку! ... в загальному ... дамам ... ми будемо творчо і дивувати інших з їх зовнішнім виглядом (в хорошому розумінні слова).