Кіт Рілі.

Я завжди був захоплений чорними і білими фотографіями, тому що в різних відтінках чорної, білої, сірої, можна побачити набагато більше, ніж в яскравих кольорових картинах, вам просто потрібно вміти виглядати на них. Але, сьогодні я був уражений іншим мистецтвом, а не фотографією, а саме, самим звичайним олівцем.

У руках англійського художника Cat Riley цей простий олівець знову набуває магічних здібностей і що сталося з нього, ви попросите?

Кіт Рілі.

Я працює в приватних колекціях в Англії, Америці та Швейцарії, а також в публічних публічних публічних колекціях, в тому числі в художньої ради, Музей «Банксфілд», «Північний захід» та «Granada Television Arts».
Кіт Рілі.

Кіт Рілі.

Кіт Рілі.

« » » » » » » » » » » » » » » Ці приголомшливі олівці ілюстрації Cat Riley дійсно вишукані. Вона має дивовижне розуміння людської форми, особливо текстури і пружності шкіри людини і пропорції складних функцій, таких як обличчя і руки. « » » » » » » » » » » » » » »
Кіт Рілі. р.

Кіт Рілі.

Кіт Рілі.

Кіт Рілі.

Кіт Рілі. Р

Кіт Рілі.

Кіт Рілі.

Кіт Рілі.

Кіт Рілі.

Кіт Рілі.

Кіт Рілі.

Кіт Рілі. Р

Кіт Рілі.

Кіт Рілі.

Кіт Рілі.

Кіт Рілі.

Кіт Рілі. доб. 5

Її картини створюють ефект чорно-білих фото!
Кіт Рілі. р.

Кіт Рілі.

Кіт Рілі.

Кіт Рілі.

Ви знаєте?
Кіт Рілі.

Кіт Рілі.

Кіт Рілі уважний деталь, неймовірна здатність захопити сутність предмета незрівнянна.
Кіт Рілі.

Кіт Рілі.

Щось цікавить робота Cat Riley тут: cathriley.com

Кіт Рілі. Р