1590
Бездомний мішок
Великі м'які сумки з довгою ручкою часто називають «сумки» або «вагові пакети». До речі, офіційне найменування цього типу жіночих сумок – сумка Хобо, яка перекладається як «сумка» і за кордоном, найчастіше називають просто «хобо». Тепер я знаю ім'я мого улюбленого пакета з Манго, який практично незрівняний. Коли я купив його два роки тому, я носила його, як вони кажуть, до свята і до світу, і як і раніше, як бренд новий, єдине, що було трохи протерти підпис наклейки. До речі, незважаючи на негламурне ім'я, сумочка хоб може бути ідеально поєднуватися з багатьма зображеннями - його можна додавати в комбінезон, міні-спідниці, а також стандартну ріпчасту куртку-дженс-шое. Єдине, що цей мішок не йде разом, це вечірня сукня, але зрозуміло до їжака.
У повсякденному житті, знаменитості також віддають перевагу мішкам хоб. По-перше, вони просторі, по-друге - комфортні, і по-третє - поєднуються з різними луками.
Холе Беррі і її сіро-зелена шкіряна сумка з подвійною ручкою. По-перше, я не схожий на цей тип сумки для хоб. Як виглядає мішок картоплі. Довга ручка - ще одна річ.
Не дуже комфортний хлопець, як Blake Lively. Не можна повісити її на плечі.
Brooklyn Decker має більш комфортний пакет. Ви можете носити як на плечі, так і на криві ліктя
Класичний варіант хобі від Danny Minogue. Велика містка сумка з довгою ручкою, яка зручно носити на плечі
Діане Вікери підібрали хоб до кольору клоака
Я не знаю, що яскрава червона хобо Кайлі Мінгога була до, але мініатюрна співачка може вписуватися власноруч.
Великий пакет з тонкою ручкою, як Кароліна Вера, виглядає не так естетично, але вписується в загальний образ.
Кате Худсон. Це Хобо I якнайбільше. Широка ручка не нарізається на плечі і виглядає досить
Claudia Schiffer опції для suede hippie-style hobo
Що господиня, така сумка. Знаменитий татуювання артиста і партія дівчина Kat Won Di виглядає hustled, як і її hobo
Лі Енн Раймс вибирає хоб з щільного текстилю
... і Miley Cyrus є тканиною. Я хотів би прогулятися по вулиці з такою сумкою, до пляжу ще одна річ.
Glamorous Nicky Hilton опції для гламурного hobo варіант
Я дивлюся, якщо Pamela Anderson був настільки хороший при підборі сумки під сукню, або був він все пошитий разом?
Ще одна тканина hobo від Rebecca Geinhart
Спортивний варіант в Renee Zellweger
І ще кілька півоній.
риганна
Сара Коннор.
Selma Блер
Сієнна Міллер
Порт Вітні.
Френ Бавов
Ашлі Тисдейл
У повсякденному житті, знаменитості також віддають перевагу мішкам хоб. По-перше, вони просторі, по-друге - комфортні, і по-третє - поєднуються з різними луками.
Холе Беррі і її сіро-зелена шкіряна сумка з подвійною ручкою. По-перше, я не схожий на цей тип сумки для хоб. Як виглядає мішок картоплі. Довга ручка - ще одна річ.
Не дуже комфортний хлопець, як Blake Lively. Не можна повісити її на плечі.
Brooklyn Decker має більш комфортний пакет. Ви можете носити як на плечі, так і на криві ліктя
Класичний варіант хобі від Danny Minogue. Велика містка сумка з довгою ручкою, яка зручно носити на плечі
Діане Вікери підібрали хоб до кольору клоака
Я не знаю, що яскрава червона хобо Кайлі Мінгога була до, але мініатюрна співачка може вписуватися власноруч.
Великий пакет з тонкою ручкою, як Кароліна Вера, виглядає не так естетично, але вписується в загальний образ.
Кате Худсон. Це Хобо I якнайбільше. Широка ручка не нарізається на плечі і виглядає досить
Claudia Schiffer опції для suede hippie-style hobo
Що господиня, така сумка. Знаменитий татуювання артиста і партія дівчина Kat Won Di виглядає hustled, як і її hobo
Лі Енн Раймс вибирає хоб з щільного текстилю
... і Miley Cyrus є тканиною. Я хотів би прогулятися по вулиці з такою сумкою, до пляжу ще одна річ.
Glamorous Nicky Hilton опції для гламурного hobo варіант
Я дивлюся, якщо Pamela Anderson був настільки хороший при підборі сумки під сукню, або був він все пошитий разом?
Ще одна тканина hobo від Rebecca Geinhart
Спортивний варіант в Renee Zellweger
І ще кілька півоній.
риганна
Сара Коннор.
Selma Блер
Сієнна Міллер
Порт Вітні.
Френ Бавов
Ашлі Тисдейл