Я помітив хороший тренд на сайті: кожен активно починає обговорювати наші дорогі конопляні Lindsey, в той час як непривабливі поліпшення в її образі, поведінці, занурення. Довгий час я не міг вирішити на цьому пості, я кажу це щиро, тому що мій погляд зараз, ймовірно, дуже багато не сподобається. Я починаю з деякими фотографіями, які вже з'явилися на цьому сайті, але не було завершено:
5646561,00 Р
(Ніжки красиві тут, я не... дивитися далі)
р.
Особливо не радий отвором і стрілкою на колготки ... ні задоволення від цього.
(Так, це обов'язково отвір, видимий на зумах і просто докладний вигляд)
Висновки:
1,1 км Одяг не поганий і смачний, але навіть це виглядає недорого на цій дівчини.
2,2 км Вам потрібно носити колготки більш акуратно! Суддя для себе... вона дрочить їх в трамвай...
3. У Якщо у вас є прищі (як видно в детальному огляді фото 3 і 4), будь ласка, не менше трохи дивиться... Якщо ви поспішаєте зустрітися з...
4. У Якщо ви робите поніжку, ви можете розчісувати волосся?
Друга частина фото...
Запроваджено більше останніх аналогів, і справа, на жаль, вже було спеціально запущено.
Висновки:
1,1 км Я не говорю, що вона звикла в цей період (хоча очі похмурі), але, ймовірно, трохи п'яний ...
2,2 км Де є ваунтований стиліст з його порадами про те, що таке взуття злегка не розгортається до цього типу сукні, «свіжає» ніжки і потребує болеро?... добре або щось інше...
3. У Lindsay ... Одного разу, коли ви потрапили на свій нижню білизну... ні, не скажеш, це для PR, оскільки її труни вже передрукували всі публікації в США... і в парах... Ви можете здивувати їх відсутністю...
Забудь всі недоліки, і подумайте про те, що це дійсно схоже. З великим бажанням ... так ... аматорські фотографії Лохана на фотосесії для глянцю:
р.
Висновки:
1,1 км Навіть з тієї дистанції добре виглядає.
2,2 км Придбаний «шап» і макіяж.
3. У Ось стрижка! Нехай поголені локони і банальний хвіст ... але він вже добре загартоване волосся!
4. У Хоча одяг трохи "гламурний - дивний" ... але грамотно поєднується.
Со ... барабанні рулети і вентилятор Я, ймовірно, збираюся розмістити деякі з найбільш успішних фото в останні роки. Я шукав майже все, що було написано про нашу красу цього року і не знайшов їх. Якщо що-небудь... виправите мене)
Аспірантура:
Висновки:
1,1 км Макіяж і фотошоп іноді допомагають.
2,2 км Не п'яний і не кам'яний Lindsey ще здатний позувати.
3. У У деяких варіантах вона також красива...
Я сподіваюся, що ви не будете дуже сердитися з... Я просто знаю, що вона має щось прагнути, і є щось, щоб показати ... вам просто потрібно зібрати себе разом і не робити stupid речей ... Чи дійсно це важко?
А! Я майже забули... Я пообіцяв тебе Міккі! Хай!
І ось він: спочатку без штанів, а потім витягти їх біля власного автомобіля. Lino не викликає ніякої негативності мені... він чоловік! І в цілому, це не так зване пластиком:
р.
Габаритний зображення
7789454
PiC: Хороша ранкова країна!)