Вразливість наших років

Про найбільш «порошкові» явища цих років. Про фарширований край, висівають в печінці і просто заспокійливі. Список повних відторгнення та прасування (в тому числі самоіронії). Милосердя і люди з тонкою психічною організацією не повинні прочитати.

Дивитися всі шоу.

Що про Chuck і Blair? Sheldon знайшов подруга? Чи знімається Наталя з сезону три? Я не знаю, коли люди хочуть дивитися всі шоу, але це правда, що TV-шоу є новим особняком нашого покоління.

23657.

р.

Серія Same: Бути шак і Блаженним вентилятором.
Р

Не всі, хто піклується про Серена і... Її хлопчики, в цілому.

8625834

Веб-сайти, які є концептуальними та повними

Немає коментарів тут.

Паттісон-стиль

Неприємність, промісність і зазвичай п'яність.

Габаритний зображення

Джонні Депп.

Чи знаєте ви попсидський актор? Я не можу.

Не схожа на Apple продукти.

Як безглуздими є шляпки i-market.

Копії сумок / шарфи відомих брендів

Копії Louis Vuitton і Hermes сумки і бордюрні шарфи просто заповнять всі міста. Ви не розумієте, що ви просто сміхалися на тих, хто розуміє, що ви підроблені, а не оригінальні?

постбо

Хто не слухає Placebo? Хто не має постерів Molko у своєму приміщенні? Звичайно, нікому. І якщо хтось оголошує, він нічого не знає про музику.

Щоб привести здоровий спосіб життя не примирення, але модою

Здоровий спосіб життя став неймовірно модним, і він прихильний всім тим, хто хоче бути завжди на модному коні. Вони не їсти піцу, вони не п'ють соди, просто чиста вода і овочі! Коли вони приходять додому, вони їдають серця шоколадом. Це вразливість.

Дивитися зірки

Сайти повною інформацією про яку зірку, з якою відпустять на островах - викликати мене не схожими. Хто може зацікавити який одяг Britney Spears? Але все ще.