Нові фото знаменитостей з вентиляторами. Цього разу ми подивимося на фотографії Miley Cyrus, Eva Longoria, Leona Lewis, Adriana Lima, Drew Barrymore, Victoria Beckham, а також Nicole Scherzinger, який ще раз потрапив разом з гоночним водієм Lewis Hamilton.
На честь якої була організована фереактична партія, на якій була організована юнацька співачка. Тепер за популярністю, колишня Ганна Монтана змагалася з Селеною Гомесом, Тейлором Момсеном і Тейлором Свіфтом, але так далеко вона втрачає один, другий і третій практично всі статті. Miley є досить мила дівчина, що нагадує гамстер, але з якоїсь причини вона дійсно хоче збільшити швидше і стати елегантною і сексуальною жінкою. Чому? Молодь дуже красива! Я ніколи не зацікавився роботою Cyrus і чую два її пісні з сили ( голос люмі, бути чесним), тому я не хотів би фотографувати з нею, хоча я не виключено, що багато людей хочуть це практично більшість всіх.
Eve, Eve, де ваш Адам? На фото нового вибраного Eva Eduardo Cruz не існує, але є любителі Longoria. Я завжди забуваю, чому вона так популярна, тому що Desperate Housewives пройшов мене. Вона досить, тонка, посміхається, але я не можу зрозуміти, чому вона так shabby. Без макіяжу не так погано. Я не відмовляється взяти картину з Євою, бо вона повинна сама. Вона займається благодійністю, є в'язанням і пошиттям, а також любить приготування їжі (повно, просто ідеальна жінка!).
Я не буду плутати голос Леони Льюїса з будь-яким іншим, я просто люблю свій вокал. Я люблю це ще більше, ніж Beyoncé і jay-Z разом. Коли я почув його і побачила, я не з'ясував, де він прийшов. А потім я дізнався, що Леона є переможцем одного з сезонів X-Factor(a). Ну, що сказати... в Європі, люди смартнера – вони стають на голосі, і в наших «факторах», що він збирається. Я сподіваюся, що Леона буде розвиватися і не дефлатувати, як Nicole Scherzinger. До речі, іноді Льюїс нагадує мене від Vick Dayneko. Я хотів би взяти картину з Леоною.
Adriana Lima є просто ходити секс. Я ніколи не бачив однієї фотографії її, що не був сексуальним. Але все це я не думаю, що зовнішній вигляд Ліма ідеально, але скільки енергії в ньому. З якоїсь причини я вважаю, що вона зберегла свою невинність до тих пір, поки вона була 27, і популярна думка, що всі красиві дівчата є дівчатами з літерою «ш» є ідіотичним. Як модель, на мій погляд, вона охолоджується, ніж Gisele Bundchen і Alessandra Ambrosio, які отримують більше, ніж її, але, очевидно, я невірно, тому що експерти в індустрії моди знають краще, хто вибрати для шоу і рекламних кампаній. Я хотів би бачити Adri жити і взяти картину.
211277
Drew, милий Drew ... Я люблю цю незалежну і чарівну акторку. Не пощастило в любові, але я сподіваюся, що це працює. Я не розумію, що люди не люблять Баррімор.
р.
р.
Почуття стилю від Victoria не може відійти, і жіноча мудрість теж, бо потрібно стільки років жити з одним з найкрасивіших знаменитих чоловіків, навколо яких молоді красуні постійно переплетені! Девід і Вікторія є хорошим індикатором, який навіть у шоу-бізнесі є сильні і люблячі пари. Більше 11 років разом – це не хурра Мухра! Так, я забув зауважити, що Vicky вже мати 4 дітей з багатьма дітьми, і фігуру врятував Богом. Яскравий, не колишній Spice Girls soloist! Звісно, я хотів би взяти картину з таким красивим Victoria Beckham.
Нікол Щерзінгер, безумовно, чудова жінка, але у мене є конфліктні думки про неї. Здається красиво, тонкий, витончений, але однотонний до тремтіння колін. У майже всіх фотографіях, це те ж, і виступи більше не «качі». Повага до неї, яка виглядає так на 33, але знову вона не породжувала, і як її тіло буде поводитися після вагітності невідомо (ма отримайте жир або, можливо, навпаки, схуднути). Я не схожа на те, що вона не хоче змінити, але це її бізнес і її вибір. Ніколь володіє хорошими піснями, такими ж "Baby Love", і кліпи красиві, тому я хотів би фото з нею. Так, я б, але не зараз, але коли вона отримує трохи творчих.
, м. Київ
(доб. 3)