Крістен Стюарт

Підсвічування. Сага. Dawn: Частина 1 ще не загинула в театрах, але кожен говорить, що ця стрічка набагато краще, ніж попередні два. Я не бачу цю частину себе, але я сподіваюся, щоб мати можливість оцінити продуктивність молодого 21-річного Крістен Стюарта і її дружнього хлопця Роберт Паттінсон, який колективно називають «Робстен». Вона сказала, що в фільмі Крістен дуже сексуальний і набагато більш емоційний, ніж раніше (Я навряд чи вірю, але я перехрестю пальцями). У той же час, всі любителі (і не тільки любителі) Крістен Стюарт, які з'являться в образі Snow White наступного року, я рекомендую вам подивитися на свої особисті фотографії.

Я завжди дуже бездоганний. Я не хочу планувати мої дії. Я тільки роблю речі, які дійсно “забудити” мене.

49857734

Я розумію, чому фанати хочуть дізнатися більше про акторів, як нормальні люди, і чому вони хочуть Роберта і я разом. Я просто намагаюся не думати про це. Дуже важко відокремити нас від наших героїв. У категорії шанувальників, які витрачають більшу частину свого часу, дайвінг і дослідження життя улюблених акторів. Мене. Я нічого не можу зробити про це, і якщо я зловив себе, я буду божевільний. Я дуже не доглядаю, що говорить про мене.

Як тільки я припинив контролінгу всіх слів, всі фотографії, які з'явилися в вкладках, я став набагато щасливіше. Не так багато зусиль, але я навчився не перестаратися. Я зрозумів, що я не хочу впливати на те, як люди сприймали мене.

р.

Якщо ви працюєте на кіно, і ви не подбаєте, як люди сприймають його, то ви, ймовірно, хочете бути багатими і відомими. Той факт, що ці фільми настільки важливі для того, щоб багато людей змусили мене щасливими. Я радий, що вони люблять фільм. На прес-конференції в Comic-Con я сказав, що мій улюблений момент в Нью-Меччині був, коли я взяв участь способи з Едвардом. Аудиторія невдоволення моїх слів. Я не маю на увазі, що я був щасливий, що він був над, він був просто незабутнім моментом, тому що я був буквально загиблим.

Я дійсно вірю, що якщо ви відчуваєте, що ви повинні зробити щось, зробити це. Після того, як ви сказали, що ви були неправильними, і ви його погоджуєте, ви нічого не будете сором'язливі. Ви тільки живете один раз. Я розповідаю вам, більш екстремальний. Шукайте його. Я думаю, що точка сутінки. Я не нав'язувати мій погляд на будь-який, я просто думаю.

р.

Я не можу сказати, що я не піклуюся про те, що я піклуюся більше про все, ніж хтось інший. Я не знаю, хто піклується про це, ніж мені.

Це божевільний! Після того, як хтось з'ясував, де я, це місце перетворюється в пекл. Люди збираються божевільними. І страшні фотографи. Вони неприємні. Вони люблять бандити. Я не збираюся окремо. Небезпечний.

Я хочу бути в кіно з великим оповіданням. Я не зацікавлений бути Голлівудською зіркою. Це просто робота, ви знаєте. Коли ви прокидаєте на 6 ранку на тиждень, кожен день він виглядає як тверда робота.

Я хочу бачити людей, які вільні та незалежні. До речі, які багато людей думають не є нормальними.

р.

Я знаю, хто я. І у мене є сильне почуття.

Ви не повинні боротися, щоб зробити речі, які ви піклуєтеся про.

Я думаю, що це дурно, щоб подивитися певний спосіб, щоб бути красивою.

Сама неприємна річ про розщеплення не сама. Це те, що ви зробили помилку. В результаті ви зупиняєте довіру до себе на час.

р.

Я думаю, що це смішний, коли я підготував, щоб отримати нагороди, вони думаю, що я нерв, некомфортний і некомфортний - і це те, що я -- але для них, це негативне слово.