653
Творчість Гріффітів
Який улюблений напій? Наприклад, я люблю чай, я можу пити його цілодобово, в усіх варіаціях: чорний, зелений, фрукти, з бергамотом, чай "Мате", тільки звичайно, якщо подається в кабаби з бомбілою), я люблю змішувати різні сорти чаю, це завжди веде до оригінального і дуже незвичайного і приємного смаку!
Також можна використовувати в десертах. Я даю чайний торт і хочу розповісти вам: це смачно! й
Ви думаєте, що ви можете зробити картину з чаю? В цілому, як вибрати чай, бренді, віск замість акварелі? Вид бур'янів, ху? Але не для Carne Griffiths!
р.
Британський художник використовує не тільки чорнило для своїх робіт, але і такі улюблені напої, як так, ви вгадали його правильно, чай, кава, віскі, бренді і не всередині.
3610Р. 4200Р.
«Я працюю з любов’ю живопису та подорожі. Я працюю переважно з чорнилом, а також використовувати інші рідини, такі як чай, коньяк, горілка і віскі. Багато моїх малюнків приходять з вивчення квіткових форм, але деякі з уяви. й
Він керує фарбою жіночих зображень, вони завжди красиві і таємничі фотографії!
р
Це дуже шикарний настрій перенесення.
Р
Я дуже сподобалося цю роботу.
Це дійсно модно бути креативним зараз.
І ось звичайної кульбаби очима автора.
Також можна використовувати в десертах. Я даю чайний торт і хочу розповісти вам: це смачно! й
Ви думаєте, що ви можете зробити картину з чаю? В цілому, як вибрати чай, бренді, віск замість акварелі? Вид бур'янів, ху? Але не для Carne Griffiths!
р.
Британський художник використовує не тільки чорнило для своїх робіт, але і такі улюблені напої, як так, ви вгадали його правильно, чай, кава, віскі, бренді і не всередині.
3610Р. 4200Р.
«Я працюю з любов’ю живопису та подорожі. Я працюю переважно з чорнилом, а також використовувати інші рідини, такі як чай, коньяк, горілка і віскі. Багато моїх малюнків приходять з вивчення квіткових форм, але деякі з уяви. й
Він керує фарбою жіночих зображень, вони завжди красиві і таємничі фотографії!
р
Це дуже шикарний настрій перенесення.
Р
Я дуже сподобалося цю роботу.
Це дійсно модно бути креативним зараз.
І ось звичайної кульбаби очима автора.