Вимирає зірка

Це дуже сумний і сумний, коли перспективні актори ковзають вниз, щоб діяти в різних манжетах. Я не судити всіх, я хочу їсти всіх. Актори, які мали високі надії, але не змогли приєднатися до Голлівудської еліти, повною – так, всім, напевно, є роль в кінографічній фільмографії, яка може відрізнятися від інших. Я особливо шкода за Біллі Зане - це дуже талановитий і милий актор одночасно пропустив шанс стати знаменитістю, як Леонардо ДіКапіріо і Кате Вінслет (все колеги в фільмі «Тітанік». Чому це? У зв'язку з тим, що після ролі скрабу Каледон Хоклі (повага героїні Кате Вінслет, Роза), Біллі було затоплений пропозиціями на зірку в різних проектах, і він спробував не відмовляти нікому. Але кількість не означає якість. Наприклад, в 2007 році Зане зірвав у чотирьох фільмах, але чи є їх назви на що-небудь? Чужий агент, я люблю танцювати, я мад людина Цього року Zane з'явився в шести фільмах, всі з яких, ймовірно, будуть випущені відразу на DVD. Для того, щоб перерахувати всю плівку Зане, я теж ледачий – є близько сто картин, з яких тільки два заслуговують увагу – «Титанік» і стара 1993 акція «Снайпер».

По суті, «Снайпер» також не можна назвати художнім фільмом – це шутер, приправжений справедливою часткою пафосу (чоловіча дружба, військова честь тощо). Але спеціальні ефекти для 1993 є дуже гідними, Zane і Tom Berranger не slouch, стріляти точно, стрибати високі, вміло боротися, статтєво-чубчик, пуф-пафф (на короткому: Я дивився цей фільм на вісім років, і це здавалося мені “на що”). Я не хочу переглянути його зараз.

The Titanic є a bastard. Але красива бастарта!

445065

3250Р. 3700Р.

О, так, ви не можете, але думаєте про Bloodraine (також сором'язливий фільм у порівнянні з іншими панмперами, такими як інший світ). Зане відіграло другорядну роль деяких пансіонат.

р.

У своїй молоді Зане був приголомшливо красивим.

Р

Навіть зараз, що Біллі є 45 і не має волосся на голові, він не витриманий у всіх! Шукаємо себе як молодим

До речі, Зайнс це, ймовірно, сім'я – після хороших дебютів до зірки в плівковому лагу. Стара сестра Біллі, Ліза Зане, також актриса. У 1991 році в відмінній психологічній драмі «Фатальна жінка» в ролі назви (не заплутати цей фільм з фільмом однойменної назви з Rebecca Romin!), вона не змогла «граб» в Голлівуді і поступово переселилася в ряд серійних акторів. До речі, Біллі Зане зняли теж.

Курка! Але потенціал не менше, ніж у DiCaprio.