Фото Селени Гомес

У найближчому майбутньому юна актриса і співак Селена Гомес станеться (друмовий постріл), станеться... ні, ви не думаєте, не мама і старша сестра. Її мама, Манди, очікує малюка, який вже в папірцях. Як не народжувався сестрам або братом Селеною прийшла популярність і популярність. У 19-річній старшій зірці щасливий, оскільки вона любить дітей божевільно, і для неї матері, які затвердили її стосунки з Justin Bieber, вона також щаслива. Selena діє в кіно/серіях на 12 років і займається музикою, тому ця юна зірка має достатню кількість шанувальників, і вона передає всі останні новини з любителями через її Twitter сторінку. Селена кладеться не оригінально, але вони чітко показують, що дівчина не прагне виростити, що в наш час зустрічається рідко. Ми дивимося фото чарівних, молодих і цілеспрямованих селена, а в той же час прочитали глухі з неї інтерв'ю.

«Я ніколи не був одним з тих дівчат, які спробували імітувати інших і виглядати їх. Я думаю, що ви будете виглядати краще, якщо ви перебуваєте від маси.

465151

«Чи нема нічого кращого!»

Я люблю кожну хвилину життя. Я знайшов мій другий виклик після сцени: mercy.

Я жив на сцені з дитинства, навіть у віці 6 років я мушу за стільціми в театрі.

р.

Я пам'ятаю один раз мій мама і я дивився The Nutcracker і я почав кричати. Я побачила мене, чому я був кричу, і я сказав, що я шкода, що я був в аудиторії і не на сцені. . . ?

Р

Я зробив епізоди життя Зак і Коди і Ганна Монтана. Все було так приємно на Ганна Монтана, але мені довелося грати непристойна дівчина. Я не збираюся, що МакКайла - Я люблю Мілі!

Я почула, що Мілі і я на коефіцієнтах. Не вірно! Я люблю Мілі на смерть!

«Я дуже не люблю заправку. Якщо ви є актором, ви повинні одягатися. Я проходжу більшу частину часу з хвостиками і джинсами.

«Я колись сказав: «Дад, хочу кільце чистоти».» Він пішов до церкви і отримав благословення. Він вважає, що я можу встановити приклад для молодих людей. Я збираюся тримати свою обіцянку і бути чесним з себе, сім'єю і Богом.

«Незалежні завжди, це завжди буде краще. й

«Я хотів би бути в гурті, не брати участь у собі. І не хочу бути сольним художником. Я, ймовірно, не хочу, щоб мій ім'я брали участь. В основному, я хочу, щоб зробити веселу музику, як діти, так і їхні батьки будуть насолоджуватися. Просто мати хороший час.

Я пішов з інтернету, бойкотував мій простір і Facebook, припинив читання коментарів! В результаті я відчуваю себе набагато комфортніше! Життя стало простіше!

Р.

Ви ніколи не знаєте, що ваш реальний друг у Голлівуді. . . ?

р.

«Я не можу розраховувати скільки пар взуття у мене. й