1580
Твори Tasi Van Ri
За чотири роки акторка Амбер Гейд мала ваффрі з фотографом Тася Ван Рі, для якого колишній став справжньою скористкою. Її чорно-білі роботи, доповнені романтизом, інтимністю і магнетизмом, Tasia створив її завдяки бурштину. Усе, що часто стала її модель для фотографії. 35-річний Тася описує свої фотографії тільки як «прослужені перформанси» або «інтимувати епізоди», балансуючи на межі фантазії і реальності. Тасія, яка віддає перевагу дівчатам, почала свою кар’єру фотографом в 2007 році, коли вона перетворилася 31. Тепер, коли бісексуальна актриса Amber і Tasia зламалася (це сталося на початку листопада цього року), певна епоха в роботі фотографа Ван Рі приїжджає до кінця, і це час, щоб ввести новий, без Муси Амбер Хеард, який дивує з майбутніми відносинами або з жінкою кілька десятиліть старше, або з актором Джозефом Гордоном-Левіттом. Повернемося, дівчата зняли кільця, які вони носили по всій зв'язці, і це час, щоб подивитися на свою роботу разом.
(видалення нижче) Амбер Гей
Тазія і бурштин були незрівняні під час відносин.
р.
Але є тільки фотографії зліва – плоди їх спільної роботи.
Є безсмертний ентузіазм для класичного мистецтва чорно-білої фотографії. Він захоплює внутрішню бесіду, незалежно від того, що ви граєте, і передає її дуже яскраво. Я думаю, що це щось досить спокусливе. Щоправда і реальна.
Тасі Ван Робота з ріжок:
доб.
р.
р.
І трохи про бурштин...
Останнім часом Амбер побачив в компанії дівчині ім. Франчески Григоріні, з якою вона проходила з кафе в Лос-Анджелесі і пристрасно поцілунала.
Трохи пізніше Хурд зловив Йосипом Гордоном-Левіттом, який зарахував уставку з Scarlett Johansson.
А хто взяв з собою затишне місце в серці люблячого бурштину?
(видалення нижче) Амбер Гей
Тазія і бурштин були незрівняні під час відносин.
р.
Але є тільки фотографії зліва – плоди їх спільної роботи.
Є безсмертний ентузіазм для класичного мистецтва чорно-білої фотографії. Він захоплює внутрішню бесіду, незалежно від того, що ви граєте, і передає її дуже яскраво. Я думаю, що це щось досить спокусливе. Щоправда і реальна.
Тасі Ван Робота з ріжок:
доб.
р.
р.
І трохи про бурштин...
Останнім часом Амбер побачив в компанії дівчині ім. Франчески Григоріні, з якою вона проходила з кафе в Лос-Анджелесі і пристрасно поцілунала.
Трохи пізніше Хурд зловив Йосипом Гордоном-Левіттом, який зарахував уставку з Scarlett Johansson.
А хто взяв з собою затишне місце в серці люблячого бурштину?