2271
Найкрасивіші Дівчата 2011
FHM вибирає найкрасивіші жінки в світі щороку, тому 2011 не був винятком. Цього року м'яч закріплюється трьома абсолютно різними дівчатами, першим з яких був глухий критик. Вони кажуть, що вона не красива, і ще більше – неприємна. Найкрасивіша жінка цього року, звичайно, забита грубо, але завдяки її досягненням в особистому житті і в новій ролі кар'єри вона отримала перше місце в рейтингу журналу FHM. Я пропоную вам ознайомитися з повним переліком найкрасивіших жінок світу за версією FHM і отримати трохи ближче до двадцяти.
Список найкрасивіших дівчат світу від 100 до 21 місць:
100-е місце - Ізабель Голуард
99 місце – Леді Гага
98 місце – Андрій Пейкін
97 місце - Бар Рафаель
96 місце – Челсі Дави
95 місце - Gisele Bundchen
94 місце – Леона Льюїса
93-е місце - Крістіна Блеклі
92 місце – Малін Акерман
91 місце - Zoe Saldana
90-е місце - Анджеліна Джолі
89-е місце - Miley Cyrus
88-е місце - Олива Мунн
87 місце - Genevieve Morton
86 місце – Крістіна Авєлера
85 місце - Ганна Тонтон
84 місце – Ana Beatrice Barros
83 місце - Elizabeth Banks
82-е місце - Крістіна Гендрікс
81 місце - Діан Агрон
80-е місце - Наталя Алам
79 місце - Джессіка Лоундес
78 місце - Jessica Biel
77-е місце - Charlize Theron
76 місце - Eva Longoria
75 місце - Doutzen Croesus
74 місце - Аврил Лавін
73-е місце - Крістіан Сарратос
72 місце: Біллі Piper
71 місце - Jennifer Metcalf
70-е місце - Кайлі Бісульти
69-е місце - Keira Knightley
68 місце - Емма Камінь
67 місце - Zoe Salmon
66 місце - Ольга Куриленко
65 місце: Янурі Джон
64-е місце - Белінда Стюарт-Вілсон
63 місце - Рахель МакАдамс
62 місце: Candice Сванепоель
61 місце: Taylor Swift
60 місце - Alessandra Ambrosio
59 місце: Ліндсай Лохан
58 місце - El Liberaci
57 місце - Holly Willoughby
56 місце - притоки до Мінгоги
55 місце - Джессе J
54 місце - Anne Hatthaway
53 місце - Дитина Ами
52 місце - Рахель Білсон
51 місце - Кайлі Мінлог
50 місце - Георгій Портер
49 місце - Рахель Стівенс
48 місце - Кара Туінтон
47 місце - Леа Мішель
46 місце - Nadine Kual
45 місце - Beyoncé Knowles
44 місце - Миранда Керр
43 місце - Шакіра
42 місце - Карен Гіллан
41 місце - Una Haley
40 місце - Діора Борд
39-е місце - Кате Середньотон
38 місце - Єлиза Душку
37 місце - Літній льодовик
36-е місце - Сара Хардінг
35 місце - Gemma Arterton
34 місце - Embe Heard
33 місце - Eva Mende
32 місце - Скарлетт Джоансон
31 місце - Піксі Лотт
30 місце - Kaia Scodelario
29 місце - Daisy Lowe
28 місце - Abby Clancy
27 місце - Adriana Patridge
26 місце - Мішель Кеган
25 місце - Britney Spears
24-е місце - Elisabetta Canalis
23 місце - Емма Ватсон
22 місце - Frankie Sandford
21 місце - Hayden Pennetieri
І тепер перший двадцять...
20 місце йде до 22-річної акторки Vanessa Зах Ефрон, який в свою чергу не може закохатися з кимось знову.
19 місце і тут 30-річна актриса Наталі Портман. У цьому році вона була дуже мила.
18-е місце відбулося 21-річної Емілі Атака. Це перший раз я почув цю дівчину, але вона актриса.
17 місце - 24-річний Ашлі Грін. Особа властива, але зі скручуванням. На малюнку хлопчика, але підійде.
16 місце прямо до 28-річного Mila Kunis. Щоб бути чесною, я б поставив її вище... Румори про романи акторки йдуть багато, але вона все ще відходить від восьмирічного зв'язку з актором з фільму «Домашній альон» Макале Кулькін і зірвав у нових фільмах.
15-е місце займає 31-річний Кім Кардашян, тому обурює всіх нас. Без неї цей рейтинг не може обійтися. Добре, вибір FHM - вибір FHM.
14-е місце - модель Адріана Ліма, який цього року обмінявся четвертим десятком. 30-річний Adriana нещодавно помітив, що втратила вагу і можливо завдяки цій кар'єрі буде знову йти, тому що тонкість є єдиною, що Lima не вистачає в останні кілька років.
13-е місце журнала FHM дав зірку «Твілла сага» Крістен Стюарт. Я впевнений, що є люди, які думають Стюарт сексуальний, але я не один з них. 21-річної знайомства її колеги Роберт Паттінсон протягом декількох років, який є предметом заздрості для мільйонів дівчат, а 17 місце в цьому рейтингу. Вболівальники тільки не мають зброї!
12-е місце було прийнято 28-річної співачка Cheryl Cole, яка пара місяців тому вирішила стати блондинками і отримати нову стрижку. Нова зачіска - це нове життя!
11-е місце журналу FHM присуджено маму двох дітей 30-річного Джессіка Альба. Не зникла сексуальність, а також краса після народження дочок. Ну зробив, Джессіка, йти вперед і співати!
р.
переглядів
Але 10 місце пішли на подругу Крістіано Рональдо Ірини Шайка. Наш співвітчизник не тільки футболіст, але і виборці. 25-річна Ірина все частіше прикрашає модні журнали, але час подумати про сім'ю. Cristiano, з якоїсь причини, не працює.
9 місце - 33-річний співак Ніколь Щерзінгер, який не дуже щасливий у любові.
р.
Відкрив перший восьмий ex-girlfriend Jason Statham 32-річний Келлі Брук. На відміну від декількох попередніх красунь, Brooke є досить фігурним.
7 місце – 31-річна модель Marisa Miller. Мапа красива!
3610Р. 4200Р.
6 місце займає 24-річна модель і дружина тенісиста Andy Roddick Brooklyn Dekker.
5 місце - сліпучий 27-річний Olivia Wilde.
4 місце може похвалитися 25-річним Megan Fox, який в цьому році був чітким зниженням як кар'єри, так і зовнішнім виглядом. Четверте місце, як би сказати "Меган, ми віримо!"
176962
Три лідери відкривають 23-річний співак Ріанна, який на відміну від Мегана працював в цьому році, як ніхто інший. Нові музичні відео, нові пісні, новий альбом...
2-е місце Катерини Перрі. У віці 27 Katie зробив кар'єру і одружився. Дочка священика дуже гаряча, хоча я змінив мій колір волосся, якщо я був її і зупинитися так яскраво.
Добре, хто сумнівається... У першому місці 24-річна модель Rosie Huntington-Whiteley. Це точно рік. Редакція FHM пояснила, що модель не тільки переїхала Меган Фокса в Трансформерсах, але і захопила серце ручного Jason Stetham.
Список найкрасивіших дівчат світу від 100 до 21 місць:
100-е місце - Ізабель Голуард
99 місце – Леді Гага
98 місце – Андрій Пейкін
97 місце - Бар Рафаель
96 місце – Челсі Дави
95 місце - Gisele Bundchen
94 місце – Леона Льюїса
93-е місце - Крістіна Блеклі
92 місце – Малін Акерман
91 місце - Zoe Saldana
90-е місце - Анджеліна Джолі
89-е місце - Miley Cyrus
88-е місце - Олива Мунн
87 місце - Genevieve Morton
86 місце – Крістіна Авєлера
85 місце - Ганна Тонтон
84 місце – Ana Beatrice Barros
83 місце - Elizabeth Banks
82-е місце - Крістіна Гендрікс
81 місце - Діан Агрон
80-е місце - Наталя Алам
79 місце - Джессіка Лоундес
78 місце - Jessica Biel
77-е місце - Charlize Theron
76 місце - Eva Longoria
75 місце - Doutzen Croesus
74 місце - Аврил Лавін
73-е місце - Крістіан Сарратос
72 місце: Біллі Piper
71 місце - Jennifer Metcalf
70-е місце - Кайлі Бісульти
69-е місце - Keira Knightley
68 місце - Емма Камінь
67 місце - Zoe Salmon
66 місце - Ольга Куриленко
65 місце: Янурі Джон
64-е місце - Белінда Стюарт-Вілсон
63 місце - Рахель МакАдамс
62 місце: Candice Сванепоель
61 місце: Taylor Swift
60 місце - Alessandra Ambrosio
59 місце: Ліндсай Лохан
58 місце - El Liberaci
57 місце - Holly Willoughby
56 місце - притоки до Мінгоги
55 місце - Джессе J
54 місце - Anne Hatthaway
53 місце - Дитина Ами
52 місце - Рахель Білсон
51 місце - Кайлі Мінлог
50 місце - Георгій Портер
49 місце - Рахель Стівенс
48 місце - Кара Туінтон
47 місце - Леа Мішель
46 місце - Nadine Kual
45 місце - Beyoncé Knowles
44 місце - Миранда Керр
43 місце - Шакіра
42 місце - Карен Гіллан
41 місце - Una Haley
40 місце - Діора Борд
39-е місце - Кате Середньотон
38 місце - Єлиза Душку
37 місце - Літній льодовик
36-е місце - Сара Хардінг
35 місце - Gemma Arterton
34 місце - Embe Heard
33 місце - Eva Mende
32 місце - Скарлетт Джоансон
31 місце - Піксі Лотт
30 місце - Kaia Scodelario
29 місце - Daisy Lowe
28 місце - Abby Clancy
27 місце - Adriana Patridge
26 місце - Мішель Кеган
25 місце - Britney Spears
24-е місце - Elisabetta Canalis
23 місце - Емма Ватсон
22 місце - Frankie Sandford
21 місце - Hayden Pennetieri
І тепер перший двадцять...
20 місце йде до 22-річної акторки Vanessa Зах Ефрон, який в свою чергу не може закохатися з кимось знову.
19 місце і тут 30-річна актриса Наталі Портман. У цьому році вона була дуже мила.
18-е місце відбулося 21-річної Емілі Атака. Це перший раз я почув цю дівчину, але вона актриса.
17 місце - 24-річний Ашлі Грін. Особа властива, але зі скручуванням. На малюнку хлопчика, але підійде.
16 місце прямо до 28-річного Mila Kunis. Щоб бути чесною, я б поставив її вище... Румори про романи акторки йдуть багато, але вона все ще відходить від восьмирічного зв'язку з актором з фільму «Домашній альон» Макале Кулькін і зірвав у нових фільмах.
15-е місце займає 31-річний Кім Кардашян, тому обурює всіх нас. Без неї цей рейтинг не може обійтися. Добре, вибір FHM - вибір FHM.
14-е місце - модель Адріана Ліма, який цього року обмінявся четвертим десятком. 30-річний Adriana нещодавно помітив, що втратила вагу і можливо завдяки цій кар'єрі буде знову йти, тому що тонкість є єдиною, що Lima не вистачає в останні кілька років.
13-е місце журнала FHM дав зірку «Твілла сага» Крістен Стюарт. Я впевнений, що є люди, які думають Стюарт сексуальний, але я не один з них. 21-річної знайомства її колеги Роберт Паттінсон протягом декількох років, який є предметом заздрості для мільйонів дівчат, а 17 місце в цьому рейтингу. Вболівальники тільки не мають зброї!
12-е місце було прийнято 28-річної співачка Cheryl Cole, яка пара місяців тому вирішила стати блондинками і отримати нову стрижку. Нова зачіска - це нове життя!
11-е місце журналу FHM присуджено маму двох дітей 30-річного Джессіка Альба. Не зникла сексуальність, а також краса після народження дочок. Ну зробив, Джессіка, йти вперед і співати!
р.
переглядів
Але 10 місце пішли на подругу Крістіано Рональдо Ірини Шайка. Наш співвітчизник не тільки футболіст, але і виборці. 25-річна Ірина все частіше прикрашає модні журнали, але час подумати про сім'ю. Cristiano, з якоїсь причини, не працює.
9 місце - 33-річний співак Ніколь Щерзінгер, який не дуже щасливий у любові.
р.
Відкрив перший восьмий ex-girlfriend Jason Statham 32-річний Келлі Брук. На відміну від декількох попередніх красунь, Brooke є досить фігурним.
7 місце – 31-річна модель Marisa Miller. Мапа красива!
3610Р. 4200Р.
6 місце займає 24-річна модель і дружина тенісиста Andy Roddick Brooklyn Dekker.
5 місце - сліпучий 27-річний Olivia Wilde.
4 місце може похвалитися 25-річним Megan Fox, який в цьому році був чітким зниженням як кар'єри, так і зовнішнім виглядом. Четверте місце, як би сказати "Меган, ми віримо!"
176962
Три лідери відкривають 23-річний співак Ріанна, який на відміну від Мегана працював в цьому році, як ніхто інший. Нові музичні відео, нові пісні, новий альбом...
2-е місце Катерини Перрі. У віці 27 Katie зробив кар'єру і одружився. Дочка священика дуже гаряча, хоча я змінив мій колір волосся, якщо я був її і зупинитися так яскраво.
Добре, хто сумнівається... У першому місці 24-річна модель Rosie Huntington-Whiteley. Це точно рік. Редакція FHM пояснила, що модель не тільки переїхала Меган Фокса в Трансформерсах, але і захопила серце ручного Jason Stetham.