Найкрасивіші Дівчата 2011

FHM вибирає найкрасивіші жінки в світі щороку, тому 2011 не був винятком. Цього року м'яч закріплюється трьома абсолютно різними дівчатами, першим з яких був глухий критик. Вони кажуть, що вона не красива, і ще більше – неприємна. Найкрасивіша жінка цього року, звичайно, забита грубо, але завдяки її досягненням в особистому житті і в новій ролі кар'єри вона отримала перше місце в рейтингу журналу FHM. Я пропоную вам ознайомитися з повним переліком найкрасивіших жінок світу за версією FHM і отримати трохи ближче до двадцяти.

Список найкрасивіших дівчат світу від 100 до 21 місць:

100-е місце - Ізабель Голуард

99 місце – Леді Гага

98 місце – Андрій Пейкін

97 місце - Бар Рафаель

96 місце – Челсі Дави

95 місце - Gisele Bundchen

94 місце – Леона Льюїса

93-е місце - Крістіна Блеклі

92 місце – Малін Акерман

91 місце - Zoe Saldana

90-е місце - Анджеліна Джолі

89-е місце - Miley Cyrus

88-е місце - Олива Мунн

87 місце - Genevieve Morton

86 місце – Крістіна Авєлера

85 місце - Ганна Тонтон

84 місце – Ana Beatrice Barros

83 місце - Elizabeth Banks

82-е місце - Крістіна Гендрікс

81 місце - Діан Агрон

80-е місце - Наталя Алам

79 місце - Джессіка Лоундес

78 місце - Jessica Biel

77-е місце - Charlize Theron

76 місце - Eva Longoria

75 місце - Doutzen Croesus

74 місце - Аврил Лавін

73-е місце - Крістіан Сарратос

72 місце: Біллі Piper

71 місце - Jennifer Metcalf

70-е місце - Кайлі Бісульти

69-е місце - Keira Knightley

68 місце - Емма Камінь

67 місце - Zoe Salmon

66 місце - Ольга Куриленко

65 місце: Янурі Джон

64-е місце - Белінда Стюарт-Вілсон

63 місце - Рахель МакАдамс

62 місце: Candice Сванепоель

61 місце: Taylor Swift

60 місце - Alessandra Ambrosio

59 місце: Ліндсай Лохан

58 місце - El Liberaci

57 місце - Holly Willoughby

56 місце - притоки до Мінгоги

55 місце - Джессе J

54 місце - Anne Hatthaway

53 місце - Дитина Ами

52 місце - Рахель Білсон

51 місце - Кайлі Мінлог

50 місце - Георгій Портер

49 місце - Рахель Стівенс

48 місце - Кара Туінтон

47 місце - Леа Мішель

46 місце - Nadine Kual

45 місце - Beyoncé Knowles

44 місце - Миранда Керр

43 місце - Шакіра

42 місце - Карен Гіллан

41 місце - Una Haley

40 місце - Діора Борд

39-е місце - Кате Середньотон

38 місце - Єлиза Душку

37 місце - Літній льодовик

36-е місце - Сара Хардінг

35 місце - Gemma Arterton

34 місце - Embe Heard

33 місце - Eva Mende

32 місце - Скарлетт Джоансон

31 місце - Піксі Лотт

30 місце - Kaia Scodelario

29 місце - Daisy Lowe

28 місце - Abby Clancy

27 місце - Adriana Patridge

26 місце - Мішель Кеган

25 місце - Britney Spears

24-е місце - Elisabetta Canalis

23 місце - Емма Ватсон

22 місце - Frankie Sandford

21 місце - Hayden Pennetieri

І тепер перший двадцять...

20 місце йде до 22-річної акторки Vanessa Зах Ефрон, який в свою чергу не може закохатися з кимось знову.

19 місце і тут 30-річна актриса Наталі Портман. У цьому році вона була дуже мила.

18-е місце відбулося 21-річної Емілі Атака. Це перший раз я почув цю дівчину, але вона актриса.

17 місце - 24-річний Ашлі Грін. Особа властива, але зі скручуванням. На малюнку хлопчика, але підійде.

16 місце прямо до 28-річного Mila Kunis. Щоб бути чесною, я б поставив її вище... Румори про романи акторки йдуть багато, але вона все ще відходить від восьмирічного зв'язку з актором з фільму «Домашній альон» Макале Кулькін і зірвав у нових фільмах.

15-е місце займає 31-річний Кім Кардашян, тому обурює всіх нас. Без неї цей рейтинг не може обійтися. Добре, вибір FHM - вибір FHM.

14-е місце - модель Адріана Ліма, який цього року обмінявся четвертим десятком. 30-річний Adriana нещодавно помітив, що втратила вагу і можливо завдяки цій кар'єрі буде знову йти, тому що тонкість є єдиною, що Lima не вистачає в останні кілька років.

13-е місце журнала FHM дав зірку «Твілла сага» Крістен Стюарт. Я впевнений, що є люди, які думають Стюарт сексуальний, але я не один з них. 21-річної знайомства її колеги Роберт Паттінсон протягом декількох років, який є предметом заздрості для мільйонів дівчат, а 17 місце в цьому рейтингу. Вболівальники тільки не мають зброї!

12-е місце було прийнято 28-річної співачка Cheryl Cole, яка пара місяців тому вирішила стати блондинками і отримати нову стрижку. Нова зачіска - це нове життя!

11-е місце журналу FHM присуджено маму двох дітей 30-річного Джессіка Альба. Не зникла сексуальність, а також краса після народження дочок. Ну зробив, Джессіка, йти вперед і співати!

р.

переглядів

Але 10 місце пішли на подругу Крістіано Рональдо Ірини Шайка. Наш співвітчизник не тільки футболіст, але і виборці. 25-річна Ірина все частіше прикрашає модні журнали, але час подумати про сім'ю. Cristiano, з якоїсь причини, не працює.

9 місце - 33-річний співак Ніколь Щерзінгер, який не дуже щасливий у любові.

р.

Відкрив перший восьмий ex-girlfriend Jason Statham 32-річний Келлі Брук. На відміну від декількох попередніх красунь, Brooke є досить фігурним.

7 місце – 31-річна модель Marisa Miller. Мапа красива!

3610Р. 4200Р.

6 місце займає 24-річна модель і дружина тенісиста Andy Roddick Brooklyn Dekker.

5 місце - сліпучий 27-річний Olivia Wilde.

4 місце може похвалитися 25-річним Megan Fox, який в цьому році був чітким зниженням як кар'єри, так і зовнішнім виглядом. Четверте місце, як би сказати "Меган, ми віримо!"

176962

Три лідери відкривають 23-річний співак Ріанна, який на відміну від Мегана працював в цьому році, як ніхто інший. Нові музичні відео, нові пісні, новий альбом...

2-е місце Катерини Перрі. У віці 27 Katie зробив кар'єру і одружився. Дочка священика дуже гаряча, хоча я змінив мій колір волосся, якщо я був її і зупинитися так яскраво.

Добре, хто сумнівається... У першому місці 24-річна модель Rosie Huntington-Whiteley. Це точно рік. Редакція FHM пояснила, що модель не тільки переїхала Меган Фокса в Трансформерсах, але і захопила серце ручного Jason Stetham.