Ніка.

Нек Wooster. Що я можу сказати про це чоловіка? Для деяких, це ім'я є порожнім звуком, але для людей, які слідують модним світом, які цікавляться її яскравими особистостями, Nick Wooster - це рольова модель.

Трохи з минулого...

Його ім'я - Nickelson Wooster. Але в модному світі він просто назвав Нік. Майбутнє знаменитості народився в 1960 в Кансасі. Вважається, що його перший крок до моди, зроблені у віці 16 років. У цей час він почав працювати в магазині моди. За словами Ніка, власники магазину відразу відзначають свій незвичайний смак. У результаті Nick почав приймати з ним покупки в Нью-Йорку, Лос-Анджелесі, Чикаго та інших містах.

р.

Незабаром Нік вступає в факультет журналістики. Але мій сон відрізняється. Покупець вже давно вирішив стати покупцем, особою від модного світу, висловивши бренди, види товарів і т.д. Молодий Нік мріяв про покази мод, про його сцени, і тому цілеспрямовано пішов до своєї мети. По-перше, після вступу в університет, він знаходить роботу помічником менеджера відділу Сакс. Сакс – найбільш відвідуваний магазин у великому місті яблук. Сакс представляє колекції практично всіх світових дизайнерів. Найкращий магазин зірки.

Габаритний зображення

У майбутньому життя Вечеря схожа на сходження мрії. Його місця роботи Джон Бартлетт, Ральф Лорен, Калвін Клен, Барні та інші. Тепер Ніка запам'ятовує вдячність і теплим всім тим, хто дав йому допомогу руку на початку своєї кар'єри, які допомогло йому навігувати і знайти себе в неспішному, різноманітному і складному модному бізнесі.

Злий сьогодні.

Ніка - 51 тепер. У порівнянні з деякими Brad Pitt (47) ви можете дати всі 60, але з іншого боку, Nick все ще виглядає прохолодно.

Нік - модний директор Neiman Marcus і Bergdorf Goodman. The Neiman Marcus Group налічує 35 магазинів і двох бутіків Bergdorf Goodman в Нью-Йорку. Концепція компанії розкіш торгівля. До складу магазинів входять багата Америка. The Neiman Marcus Group є флагманом в цьому сегменті і успішно виконав цю роль. Великий дохід, великі імена, розкіш, краса і стиль - це сфера Ніка.

Важкий учасник всіх видів модних заходів. Його обличчя постійно блимає на чохлах різних журналів, його інтерв'ю розбираються для котирування. Саме йому, що знаменита фраза належить:

Шафа-купе як сад, потребує постійного догляду.

Багато людей називають Незайміть один з найстильніших чоловіків нашого часу. І в кінці 2012 року відомий фотограф Томми Тон зробив власний список найстильніших людей у світі моди, в якому Нік Вурцестер займає одне з перших місць честі.

Р

Його стиль.

Екстравагантність, оригінальність, деяка екстравагантність, жорстокість гармонійно поєднується з елегантністю, стилем, красою. Його стиль є парадоксальним явищем. Класичний джентльмен наряд Ніка вміло "розбавки" яскраві сучасні аксесуари. У модному світі він вважається сміливим чоловіком і бульйоном. Свіжість, надзвичайність, сміливість присутні в кожному наряді.
р.

Він знає, який тип краватки підійде під певним коміром, який затиск для краватки повинен бути включений, який шарф для перегляду з кишеню. До речі, це був Нік, який поставив моду на грудисті шарфи 2011 року.

1959-1794

Ник Wooster називає свій стиль одягу «класичний зі скручуванням». Популярні бренди та дизайнери Salvatore Ferragamo, американський апарель, Michael Kors, Buckler by Andrew Buckler.

Татуювання Worcester

р.

Нек отримав свою першу татуювання в 1993 або 1994. При цьому він не пам'ятає. Під час подорожі в Майамі він прийшов з ідеї отримання татуювання. Не затримуючи тривалий час, він вирішив реалізувати свою ідею. Так на лівому біцепі була тату у вигляді серця і кинджала з написом «Мама». Як Nick говорить, мій мама не вразив. Але неважливо. Нік був непристойний.

Коли я був 39, я зробив рукав 3/4. Це досить пізно, але це добре: Я не впевнений, що татуювання зроблено на 19 буде відповідати мені на 39 або зараз на 51.
Далі зробив повний рукав на правій руці. Гольф ідея. Ніка не думаю, що вона найкраща. Справа в тому, що татуювання на нозі була набагато більш болючою, тому татуювання, швидше за все, залишиться незакінченою.

р.

Ніка не дивно, що його "арти" буде виглядати як у старій вікі, на 80 років. Чи не думайте про це. Для того, щоб жити в цьому віці диво для нього. Тексти пісень, а це означає: Він впевнений, що все буде відмінно. Включаючи свої татуювання.

Нек Wooster:

«Так, є, мабуть, занадто багато тату. І хочу відмітити, є багато поганих стрижок, погані туфлі, багато поганих джинси. Але татуювання є постійним - і це фільтр. Мені подобається, коли люди кажуть, що татуювання можна видалити. Це пластична хірургія, ви не будете любити всіх. й

Я, велике питання,

Я не знаю!